Magazin

TRAŽIO JE OD NJE JEDNU STVAR, 2 PUTA NEDELJNO: Lik ponudio 20.000 evra Radi Manojlović da uradi ovo!

Napisao H. H.

Vlasnik jednog kluba u Bosni ponudio je Radi Manojlović 20.000 evra, ali ne za pevanje, već samo za pojavljivanje u njegovom klubu.

Folkerkino zaduženje bi bilo da dvaput nedeljno svojim prisustvom namami što više gostiju (bez pevanja) i da reklamira diskoteku na društvenim mrežama. Međutim, njoj se ta ideja nije dopala.

– Rada je preokupirana nastupima, ne može ni da se naspava. Stalno je na putu, što je dodatno iscrpljuje. Ona se ne žali zbog obima posla, jer joj je u interesu da što više radi i zaradi, ali zbog toga odbija sve druge ponude koje nemaju veze s muzikom. Tako je nedavno preko zajedničkih prijatelja upoznala gazdu jednog kluba u Sarajevu, koji je imao želju da mu Rada bude promoterka. Folkerki je drastično skočila popularnost u BiH nakon saznanja da je u vezi s Harisom Berkovićem, obarala je sve rekorde u tamošnjim diskotekama, pa zbog toga ima dosta poslovnih ponuda na tim prostorima – kaže naš izvor i dodaje da je biznismen spreman da plati koliko god treba samo da bi poslovao s Manojlovićkom.

 

– Ne postoje pare za koje bi ona radila kao promoterka. Bar ne dok se bavi pevanjem. Čak je taj čovek preko Berkovića pokušavao da nagovori Radu da pristane, ali ona to ne želi. Svesna je da može da zaradi dosta novca, ali jednostavno nije zainteresovana za tu vrstu posla. Berković se ponudio da radi to umesto nje, ali nije dovoljno popularan, kao njegova devojka – kaže naš izvor.

 

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Komentari

komentara