Magazin

Ispovijest oca Marije Šerifović: “Zbog njih dvije sam na ulici, nemam ni za hljeb!”

Napisao H. H.

Pre četiri godine srbijanska pjevačica Marija Šerifović je u filmu “Ispovest” otvorila dušu i ispričala koliko su njema majka Verica i ona propatile pored njenog oca Rajka, za kojeg je rekla da je kockar i alkoholičar, kao i da je fizički zlostavljao njenu majku.

Nakon premijere filma, Marija je izbjegavala da govori o svom ocu s kojim nije u kontaktu. Sa druge strane, Rajko Šerifović tvrdi da su mu Verica i Marija na prevaru otele porodičnu kuću u Kragujevcu, piše “Pulsonline“…

“Zbog Marije i Verice sam na ulici, nemam ni gdje da spavam a ni da živim. Izbačen sam na ulicu. Nemojte da me pitate gdje i kako spavam, to je mnogo tužna priča. Ne zaslužujem da budem na ulici i da se u starim danima borim za život. Niko mi se nije javio da mi pomogne. nemam primanja, nula dinara, nijednu banku. Srećom, imam rođenog brata koji mi pomaže da ne budem gladan, pa kod njega mogu da jedem i ništa više”, ispričao je Rajko i otkrio zbog čega su ga izbacili iz porodičnog doma u kojem je stanovao posljedjih 15 godina.

“Sve se odigralo nevjerovatnom brzinom – oni su meni kuću oteli u roku od sat vremena. Dana 13. aprila bio sam van kuće i kada sam se vraćao vidio sam ispred svog doma Marijin džip. Sačekao sam malo i vidio da iz kuće Verica ispraća Mariju i tog lažnog svjedoka koji je vozio Marijin džip. Dolazim do kapije, vidim brava na njoj obijena, penjem se gore do stana i vidim Vericu kako se tapira. Odmah pozovem policiju, a kada me je ugledala pozvala je i ona. Nju su islijeđivali sat vremena, a kasnije su mene. Inspektor mi je nakon toga rekao da ću morati da prenoćim u policiji i da sutra idem pravo kod sudije. Tako je i bilo. Sudija mi je odredio da trideset dana ležim u zatvoru, odležao sam četrnaest nakon čega su me pustili”, rekao je Šerifović i dodao da mu je kuća “oteta na prevaru” kao i da on ima sve papire da u njoj može da živi do kraja života.

“Nakon razvoda od Verice, prepisao sam joj moju polovinu, a za uzvrat sam tražio da mogu doživotno da živim u njoj, što je sud prihvatio. Ona će biti pravni vlasnik cijele kuće tek kad budem umro, a Marija i ona očigledano hoće prije vremena da me otjeraju u grob”, kaže Rajko i tvrdi da su mu Veričine optužbe za fizičko nasilje namještene.

“Spakovala mi je to lažno nasilje, lažnog svjedoka, nekog klinca iz Beograda. Policija je to progutala tako da se oko toga sudimo. Nisam mogao da se odbranim, nikada nisam pomislio da će takve stvari da uradi, da me izbaci iz sopstvenog doma. Marija me nakon svega nije zvala niti okrenula telefon da pita kako preživljavam i gdje spavam. Apsolutno je na majčinoj strani”, zaključio je Rajko Šerifović.

Komentari

komentara