Magazin

Dnevni horoskop za 24.8.: Raka prati uspjeh, Vodolija u romansi, Škorpija usporena…

Napisao H. H.

Raka prati uspjeh, Vodolija u romansi, Škorpija usporena, a saznajte šta očekuje i ostale horoskopske znakove.

OVAN

Posao: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka mogu da očekuju solidan priliv novca na osnovu dobrih rezultata, koje ste imali. Savjet je da ne odustajete od dalje edukacije.

Ljubav: Moguće da ćete se zaljubiti preko posla u osobu, koja vam nešto više znači. Pokušajte da spustite loptu pri prvom susretu, pišu “Dnevne“.

Zdravlje: Dosta aktivno se bavite ovim poljem.

BIK

Posao: Bavite se aktivno svojim hobijem, jer na osnovu toga možete da se nadate i solidnijem prihodu. Poslušajte svoj unutrašnji glas po pitanju izbora, koji budete pravili za naredni period.

Ljubav: Možda ste već zaljubljeni u jednu Djevicu. Budite iskreni prema sebi i pokažite se u najboljem izdanju.

Zdravlje: Nedovoljno fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

Posao: Imate utisak da ste nešto lošijeg raspoloženja, jer morate da polažete račune za ono što ste trenutno u fokusu da uradite. Budite skoncentrisani na detalje.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ne očekujte da će vam se partner povinovati na osnovu samo vašeg ponekog zalaganja. Budite istrajniji u svojim namjerama.

Zdravlje: Nesanica.

RAK

Posao: Vaš poslovni zadatak je da se nadate boljem rezultatu i da idete tom inercijom u narednom periodu. Bit ćete dovoljno uspješni za neko vrijeme.

Ljubav: Imate utisak da ste se zaljubili u osobu, koja vam već neko vrijeme imponuje. To može da bude vaš prijatelj.

Zdravlje: Trudite se da više vježbate.

LAV

Posao: Poneki lošiji rezultat može da vam pokvari raspoloženje već danas. Ne padajte u vatru u kojoj ne želite da se nađete.

Ljubav: Solidna prilika da pokažete svoje emocije prema jednom Biku su ovaj put popločane većim uspjehom. Pokažite šta znate.

Zdravlje: Meditirajte.

DJEVICA

Posao: Imate utisak da su se neki lošiji detalji desili i da vam se ne dopada mnogo toga. Strpite se usljed aspekata, koje vam pravi planeta Jupiter.

Ljubav: Pazite se sopstvenih izjava, jer partner može da stekne utisak da ste isuviše prepotentni i da mislite samo na sebe.

Zdravlje: Pokažite bolje raspoloženje.

VAGA

Posao: Imate utisak da ste mnogo toga izgubili, a najviše vremena, koje ste tek tako odbacili. Ono što vam se savjetuje je da budete dovoljno otvoreni za neke nove poslovne momente.

Ljubav: Volite igre zavođenja i tajne ljubavne veze. Morate da se nadate nečemu boljem, pa će se tako nešto i desiti.

Zdravlje: Psiha vam je dosta naglašena.

ŠKORPIJA

Posao: Ne otežavajte sebi stvari na koje niste navikli u većem obimu da se dešavaju već neko vrijeme. Usporite tempo koji vam se nameće.

Ljubav: Utisak jednog Bika je neizbježan. Poradite na tome da se dovoljno opustite u onome u čemu vam drugi zavide.

Zdravlje: Odmor vam isuviše prija.

STRIJELAC

Posao: Solidni novčani prilivi su ono što vas drži u poslu kojim se bavite. Budite aktivniji usljed neobavezne poslovne aktivnosti.

Ljubav: Okončavate loše raspoloženje i smatrate da vrijedite mnogo više, pa se u tom smislu i očekuju radikalnije promjene.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

JARAC

Posao: Osjećate poveći finansijski pritisak pa se od vas očekuju malo drugačije poslovne aktivnosti koje vam mogu donijeti mnogo veći novac nego inače.

Ljubav: Osjećate da ste mnogo zauzeti i da to treba da bude prolaznog karaktera. Prijatelji mogu da vas spoje sa značajnom osobom, ovaj put.

Zdravlje: Potrebno vam je malo više sna.

VODOLIJA

Posao: Isuviše ste se oslonili na prijatelje i kolege kada je posao u pitanju pa se osjeća doza parazitskog stava. Ne odustajte od ideje da se nešto konkreto sami angažujete.

Ljubav: Najava nove ljubavne romanse je neizbežna ovaj put. Volite da izlazite pa se očekuju i nove prilike.

Zdravlje: Jedite dovoljno voća.

RIBE

Posao: Pazite da vam energija novca ne otiče. Poslušajte savjet iskusnijeg kolege i ne otežavajte sebi stvari, koje trenutno i nisu na nekom zavidnom nivou.

Ljubav: Ne morate da se pravdate partneru za sitnice koje vam ne znače mnogo u emotivnom smislu. Ne nervirajte se za sitnice.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Komentari

komentara