Magazin

ULOŽILA JE DOSTA NOVCA U SEBE: Severina je radila nos, usta, zube! Evo kako je nekad izgledala!

Napisao H. H.

Zrinko Tutić nanjušio je da bi Severina mogla da postane nova zvijezda kada je 1990. pobijedila na Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Sklopi oči muzika dok svira“. Kada je nazvao Severinu i ponudio joj saradnju javila se njena majka Ana i pitala “Je li to onaj Zrinko ili nas neko zeza?“.

Ugovor su potpisali 1992. godine. Tada je s posuđenih 4.000 maraka Splićanka iznajmila svoj prvi stan u Zagrebu, a danas joj za haljinu nije problem da izdvoji preko 3.500 eura . Toliko je nedavno iskeširala za Gučijev komad.

Osim toga, korekciju usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled platila je oko 400 eura. U splitskom frizerskom salonu kosu je nadogradila ekstenzijama.

No, to je mala svota za razliku od one koju je Seve izdvojila za svoj “makeover“. Kad je bila 17-godišnjakinja njegovala je gušće obrve. Tada Seve nije imala pune usne kao danas. O svojim plastičnim operacijama nije nikad govorila. Priznala je da je operirala nos, kako ona kaže, zbog devijacije septuma.

Razlika je vidljiva i na Sevkinim zubima. Naime, 1990. godine nije se mogla pohvaliti holivudskim osmijehom kakvog ima danas. Mnogi nagađaju kako je Severina operisala i grudi. Najbujniji dekolte pokazala je u spotu “Otrove“, a u pjesmi “Silikoni“ provocirala je pobornice plastike.

Pisalo se i da se Splićanka podvrgnula operaciji zatezanja kapaka. U izgled je, pišu hrvatski mediji, “utukla“ pozamašnu svotu novca, ali i truda. Čini se da se Seve često znojila u teretani kako bi dobila pozadinu kojom se može pohvaliti danas.

Što se frizura tiče, pjevačica je voljela da eksperimentiše. Iako je posljednjih nekoliko godina vjerna smeđoj boji i dugoj kosi, Seve je bila plavuša, ali i furala kratku kosu.

Komentari

komentara