Magazin

Pokušali otkazati Karleušin koncert u Novom Pazaru, a ona oborila rekord posjete: “EVO IM ŠAMARČINA! Ma šta šamarčina, evo im bre k****!“

Pojedini lokalni mediji su kritikovali organizatore koncerta Jelene Karleuše u Novom Pazaru da novac daju za pjevačice umjesto da rješavaju problem onih koji su siromašni, a uslijedili su komentari da pjevačica nije dobrodošla. Ipak, kako je na mjestu gdje je nastupala oborila rekord posjećenosti, to itekako pokazuje da se ovaj dio Srbije uželio JK, a ona se putem društvenih mreža obratila onima koji su pokušali da sabotiraju njen koncert.

 

– “I LOVE NOVI PAZAR

Iako su neki nebitni lokalni mediji sabotirali moj koncert, pripisujući mi negativnu vjersku/nacionalističku konotaciju(ej, meni????Pa mamicu vam vašu, ja sam jedina javna ličnost koja širi vjersku i nacionalnu toleranciju i ljubav), EVO IM ŠAMARČINA! Ma šta šamarčina, evo im bre k***c!!! Hvala Novi Pazar za divno veče, divna ste publika, zajedno smo oborili sve rekorde posjete (a neki se kao bitni fudbal igrao u Skoplju)! Ostanite takvi i ne dozvolite da vas šaka ološa truje vjerskom i nacionalističkom mržnjom! Vi zaslužujete da pjevate i igrate i da budete SREĆNI!

Volim vas♥ HVALAAAAAAAAA“, objavila je Jelena Karleuša.

 

Podsjećamo, lokalni mediji su naveli sljedeće: “U bašti Doma kulture u Novom Pazaru biće organizovan koncert srbijanske pjevačice Jelene Karleuše. Nastupi Jelene Karluše praćeni su razvratom i `performansima` skidanja muškaraca. Međutim, Novopazarci Jelenu pamte po brojnim uvredama i psovkama koje je izrekla na račun vjere islama“, objavio je “sandzakpress” dan uoči nastupa.

 

Ipak, da je Jelena iznijela niz uvreda na račun islama, daleko je od istine, budući da je pjevačica bezbroj puta bila izložena na pravi linč u Srbiji, upravo zbog toga što je strasno podržavala sve ljude, bez obzira na vjeru i ne postavljajući bilo kome takvu “etiketu“.

 

Komentari

komentara