Magazin

Najagresivniji znaci Zodijaka, ne provocirajte ih…

Napisao H. H.

Pročitajte kojim znacima u horoskopu ne teba biti neprijatelj. A možda ste to baš vi?

Ovan

Voli da sve bude po njegovom i kada nije tako umije baš, baš da se naljuti! Iz takta ga izbacuje i kada ga ne saslušate. Kada vidite da je Ovan ljut, ne pokušavajte da mu objasnite da nije u pravu, već se sklonite i sačekajte da se smiri, jer ga bijes brzo prođe, a onda pokušajte da razgovarate, biranim riječima, piše “Mondo“…

Rak

Rak je često nervozan i neće lako planuti, ali kada se to desi… bolje da niste tu! Vika, dreka, drama, suze, bacanje predmeta (najčešće strada telefon). Dobra stvar je što Rak umije da sasluša, kada ga bijes prođe. Zato, pustite ga da bijesni, a kada se strast smiri Rak će sam ponuditi “lulu mira”. Mada, imajte u vidu da to neće biti baš brzo, mogu da prođu i dani.

Lav

Lav je u stanju da napravi “od komarca magarca”, zato ga ne provocirajte. Ne voli da se svađa, mrzi scene i agresiju, i zato je u stanju da dugo trpi, ali kada mu “pukne film” čućete pravu lavovsku riku, a možda ćete vidjeti i njegove kandže! I ne pokušavajte da uzvratite. Brzo se lav smiri, posebno ako mu kažete da je u pravu, pa mu sutradan objasnite da, ipak, nije.

Škorpija

Škorpija može da prešuti mnogo toga i da trpi dugo. Ne voli da se svađa, ali je zlopamtilo. Mrzit će vas u sebi, tajno i tiho, a onda će vas jednog dana precrtati iz svog života i nestati zauvijek. To je pasivna agresija koja može da boli više od pravog šamara. Ako, ipak, riješi da vam kaže šta mu smeta, reći će vam to tako da će vam se zavrtjeti u glavi. Škorpija zna kako da vas “ubode” tamo gdje ste najosjetljiviji.

Komentari

komentara