Magazin

Ana Nikolić izašla iz porodilišta – bez bebe!

Napisao A. K.

Ana Nikolić primljena je u utorak u GAK „Narodni front“ zbog jakih kontrakcija, ali nije se porodila, već je odmah sutradan, u srijedu, napustila bolnicu!

 Ana je došla u GAK jer je osjetila jake kontrakcije. To je normalno, porođaj se približava, a ona je prvorotka i nije željela da rizikuje. Ljekar koji od početka vodi njenu trudnoću ju je pregledao i rekao da sve teče po planu. Urađene su joj detaljne analize: CTG, krvna slika, kao i nivo plodove vode. Sve je u najboljem redu. Samo je beba baš živahna i želi što prije napolje – ljubazno nam je rekla medicinska sestra iz „Narodnog fronta“.

 

Kako dalje saznajemo, Nikolićeva nije htjela da do porođaja ostane u bolnici, već je insistirala da ide kući.

 

– U slučajevima kada beba svaki čas može da dođe na svijet, ljekar porodiljama predlaže da ostanu u porodilištu, ali Ana to nije željela. Doktor joj je dozvolio da ide kući, ali to ne znači da se do kraja dana ili večeri ponovo neće vratiti kod nas – kaže izvor Kurira iz GAK.

 

Anin suprug Stefan Đurić Rasta i juče je, kao i u utorak, sve vrijeme bio uz nju. Pjevačica je porodilište napustila u srijedu oko 12.30. Sjedila je na zadnjem sjedištu crnog džipa s Rastom, dok su na mjestu vozača i suvozača bili njeni tjelohranitelji.

 

– Molim vas da nas razumijete. Ni Ana ni Rasta ne žele da daju izjave niti da se fotografišu. Kad se Ana bude porodila, porodično će ispozirati svim medijima – rekao nam je jedan od njih i bračni par odvezao na kućnu adresu.

 

ZAKAZAN CARSKI REZ!

 

Ako sve bude kako je planirano, Ana bi trebalo da se porodi carskim rezom u petak.

 

– Ukoliko do petka ne bude imala kontrakcije, i ako sve bude išlo po planu, Ana Nikolić se u GAK „Narodni front“ vraća sutra, za kad joj je zakazan porođaj carskim rezom – tvrdi izvor Kurira blizak pevačici.

 

Rasta će i tada biti uz nju, a već za vikend ide na Crnogorsko primorje, u Kotor i Budvu, gdje ima zakazane nastupe.

Kurir.rs

Komentari

komentara