Magazin

Pjevačica nije imala kud – Rada Manojlović potvrdila ono što je danima po svaku cijenu izbjegavala

Napisao admin

Iako se skrivala i na sve načine izbjegavala priče o svom privatnom životu, ovoga puta je popustila.


Rada Manojlović (foto: cure.ba)

Rada Manojlović je na svojoj Facebook stranici negirala sve navode svog bivšeg dečka Milana Stankovića koji je ove nedjelje u javnost istupio kao prevareni dečko koga je Rada povrijedila viđajući se sa oženjenim muškarcem.

– Rada je zaista voljela Milana i bila uz njega kad mu je bilo najteže i nijednog momenta nije željela da ga povredi. Zaljubila se sasvim slučajno u Momira Gajića i u početku je to krila od Milana. Međutim, kako su počeli da se viđaju, sve manje se moglo sakriti zadovoljstvo zbog nove veze na Radinom licu. Na drugoj strani Milanov i Radin raskid je doveo u pitanje i neke druge egzistencijalne stvari jer su živjeli u zajedničkom iznajmljenom stanu, a pri tom Milanova finansijska situacija nije na zavidnom nivou, tako da je Rada uglavnom vukla za oboje – ispričao je pjevačicin prijatelj.

Pjevačicu su u teškom trenutku podržali otac i sestra, koji su znali pravu istinu o svemu. Oni su je podstakli da reaguje i demantuje da je nemoralna osoba.

– Moj život je moja stvar. Neću dozvoliti da mediji od mene prave ono što nisam. Nisam nikome druga i ničija ljubavnica. Imam novog dečka, ali o tome neću da govorim – rekla je Rada u kratkoj izjavi.

Osim toga pjevačica je pristala na još nešto:

– Rada će u ponedjeljak u emisiji “Narod pita” uživo odgovoriti na sve nedoumice gledalaca – zaključuje dobro obaviješten izvor.

smedia

Komentari

komentara