Magazin

SUPRUG JU JE ZLOSTAVLJAO, ALI JE PODIGLA DVIJE PRELIJEPE KĆERKE: Nasljednice Maje Marijane su lijepe do bola! (FOTO)

Napisao A. K.

Pjevačica Maja Marijana devedesetih godina bila je jedna od najljepših srpskih pjevačica. Iako u medijima nije aktivna kao u jeku popularnosti, za nju se maltene godinama ništa nije promijenilo.

Maja Marijana ima 44 godina i iz braka sa suprugom Mladenom Šmakićem ima kćerku Milicu, dok joj je Anđela nasljednica iz prethodnog braka.

 

Milica je sada završila osnovno obrazovanje, a ponosna majka nije sakrila sreću zbog svoje maturantkinje. Iako je Marijana dio javnog života, njene nasljednice su živjele povučenim životom kao i ostala djeca.

 

Na maturskoj večeri, bez pretjerane pompe Milica je se pojavila u crnoj haljini i sandalama, ali nije od ove posebne večeri pravila pretjerano bitan javni događaj, već joj je bilo bitno da se provede sa svojim drugarima iz klupe sa kojim se družila osam godina.

 

Ovo je ujedno bila i prilika da se nakon burnog perioda koji je bio iza njih prije nekoliko godina, porodica ponovo okupi.

 

Naime, Marijana i njen suprug Mladen sada su u dobrim odnosima nakon što ga je prije 3 godine optužila za fizičko zlostavljanje.

Glossy.rs

Komentari

komentara