Magazin

MUK I SUZE NA GROBLJU: Seka Aleksić SKRHANA BOLOM zbog SMRTI voljene osobe!

Napisao H. H.

Milorad Mića Aleksić, otac Seke Aleksić, preminuo je na Badnji dan, 6. januara ove godine, a njegovu smrt folk pjevačica još uvijek ne može da prežali. Ona je svom ocu, koji je preminuo poslije kraće i teške bolesti, održala šestomjesečni pomen na Novom groblju u Loznici, gdje ju je sve vrijeme tješio suprug Veljko Piljikić.

Pjevačica je na Novo groblje u Loznici stigla oko podneva s mužem Veljkom Piljikićem. Najprije je svratila do cvjećare koja se nalazi na samom ulazu u groblje, noseći pletenu korpu sa hranom i pićem.

Iz lokala je izašla s buketom bijelih, roze i žutih hrizantema, koje simbolizuju tužne trenutke. Korpu sa cvijećem odmah po izlasku je predala suprugu Veljku. Čvrsto ga je stegla za ruku i uzdahnula, nakon čega su se uputili do vječne kuće njenog nikad neprežaljenog oca.

Čim je prišla grobu, Seka se prekrstila, poljubila krst, a zatim spustila cvijeće u vazu. Nakon toga supružnici su iz korpe izvadili žito, kafu, sokove, vino i posluženje.

– Zauvijek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspjevanost. Najviše si se radovao na dan mog rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pjevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od tebe poslije saznanja da je pjevanje moja ljubav. Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan. Doživio si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe. Neka ti je vječna slava, dušo moja. Tvoja ponosna kćerka – napisala je pjevačica na Božić u emotivnom oproštaju od roditelja.

Seka se sa suprugom na groblju zadržala više od sat vremena, nakon čega su se vratili u Staru Pazovu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara