Magazin

NAKON PRIČE DA GA JE SUPRUGA VARALA I DA SE RAZVODI: Lukas otvorio dušu i rekao šta mu leži na srcu!

Napisao H. H.

Pjevač je na nastupu na jednom splavu emotivno otpjevao pjesmu “Nisam preživeo neverstvo tvoje” i pred svima je otvorio dušu o tome kako se osjeća nakon priča da ga je supruga Sonja prevarila sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem i da se njih dvoje razvode.

– Kako ne volim što su oko mene toliko loši ljudi, ne mogu da budem poput njih. Oni bi voljeli da nisam dobro, ali ja sam odlično i biću takav još sto godina. Borim se za sebe iako tamo neki žele da me unište, neće uspjeti to tek tako lako – poručio je Aca Lukas tokom nastupa na splavu „Port”, a ova njegova poruka mnoge je raznježila jer su hit i ove riječi povezali sa situacijom u kojoj se trenutno nalazi.

 

Folk pjevač Aca Lukas prekjuče se vratio iz Turske gdje je, nakon skandala oko navodne prevare njegove supruge Sonje sa Markom Jarićem, otišao da se njih dvoje pomire i da izglade sve nesuglasice u braku.

 

Nije poznato da li joj je oprostio aferu i šta se zaista desilo između njih, ali se iz Antalije vratio sam, dok je Sonja zajedno sa njihovom kćerkom Viktorijom ostala u poznatom ljetovalištu iz koga bi, kako saznajemo od izvora bliskih paru, trebalo da se vrati ovih dana.

 

Ona je sa kćerkom Viktorijom otišla u Tursku čim su se pojavile spekulacije da je nevjerna i da se razvode. Pjevač je, inače, pri slijetanju na Beogradski aerodrom bio vidno neraspoložen i trčao je ka stepenicama sve do automobila kako ne bi bio uslikan.

 

I na splavu oko njega je bilo još više tjelohranitelja. Na pitanja da li se pomirio sa Sonjom i oprostio joj sve, kao i zašto je unajmio obezbjeđenje, Lukas nije želio da odgovara. A Marko Jarić, koji je navodno osvojio njegovu ženu, već uveliko je u Beogradu, u koji je došao sa kćerkicama i za “Blic“ je ispričao da su priče o tome da Sonja vara Acu sa njim gluposti i da ne želi da komentariše.

Komentari

komentara