Magazin

Severina 200 dana godišnje ne smije vidjeti sina Aleksandra!

Napisao H. H.

Prije mjesec i pol dana Milan Popović (51) s ročišta je, koje je trajalo pola sata, izašao nasmijan. Severina Kojić (45) tog jutra nije došla na zagrebački Općinski građanski sud jer je otputovala u Ameriku na turneju.

Kasnije je saznala da je sutkinja Verica Nikić donijela privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar (5) jednu sedmicu živi s njom, a jednu s Popovićem. Nadalje, dječak će jednu sedmicu u julu i jednu u avgustu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem. Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina, a u vrijeme dok je s ocem smije ga telefonom nazvati jednom na dan i to u 20 sati. Nazove li ga u 20:03, više ne može s njim razgovarati jer je prekršila privremenu mjeru.

Njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine jula odbaciti tu privremenu mjeru. Zasad dječak sedam dana živi s majkom, a sedam s ocem.

– Nije istina da je Severina izgubila skrbništvo, kako se to tvrdi u srpskom tabloidu prepunom neistina. Istina je da je donesena mjera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato što ju je donijela sutkinja Nikić – rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

Srpski milijarder nije želio komentirati napise o donesenoj privremenoj mjeri prema kojoj Aleksandar boravi s njim 200 dana u godini.

– Ne želim komentirati ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda – rekao je Popović koji se u dosadašnjim medijskim istupima snažno zalagao za ravnopravnu roditeljsku skrb kao jedino jamstvo zdravog i sigurnog odrastanja djeteta. Govorio je da svako dijete treba i oca i majku jer se, tvrdio je, osjećao zakinutim. Naročito ga je smetalo što se s Aleksandrom, tvrdio je na sudu, nije mogao čuti telefonski kad bi to poželio.

Komentari

komentara