Magazin

ŠOKANTNO! Lukas UHAPŠEN! Telefoni ugašeni, supruga Sonja ćuti!

Napisao H. H.

Beogradska policija privela je danas pjevača Acu Lukasa pod sumnjom da je načinio krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda. Kako “Alo!“ saznaje, Lukas je drvenom palicom pretukao fotoreportera “Srpskog telegrafa“ M. L.

ncident se dogodio ispred jednog hotela u Bulevaru Oslobođenja. Reporter je pokušao da ga slika, a pjevač je uzeo palicu i nasrnuo na njega, nanijevši mu tjelesne povrede. Nekoliko munuta kasnije stigla je hitna pomoć i prevezla povrijeđenog M. L. u bolnicu.

 

Povodom ovog događaja, oglasio se glavni urednik “Srpskog telegrafa“ Milan Lađević.

 

– Novinari su mu rekli: “Dobar dan!“, na šta im je on odgovorio: “Je*** vam mater, šta slikate?!“ Krenuo je da otima fotoaparat od reportera, a kad je predstavnik redakcije “Srpskog telegrafa“, odbio da da, Lukas ga je udario pesnicom. Kasnije je našao neku letvu u blizini i udario ga je po glavi. Pocijepao mu je majicu, kako se i može vidjeti na slikama, pa ga je oborio na zemlju. Zatim je rekao: “Idem po pištolj, sad ću da vas pobijem!“ – prepričao je Lađević za “Telegraf“.

 

Policija je Aleksandra Vuksanovića, kako je Lukasovo pravo ime, pronašla na adresi koju ima u ličnoj karti.

 

Pjevač je saslušan u policiji, a nakon toga je pušten na slobodu. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Acom Lukasom, ali on nije bio dostupan za komentar, kao ni njegova supruga Sonja.

(Telegraf.rs)

Komentari

komentara