Magazin

MUŽ ĆE ME UBITI ČIM IZAĐE IZ ZATVORA!” Monstrum BIJESNI I LOMI PO ZATVORU, Marija strahuje od nevjenčanog supruga!

Napisao H. H.

Marija Ferizović (22), žrtva nezapamćenog zlostavljanja i torture svog nevjenčanog supruga Ahmeta Marinkovića (41), uplašena je za bezbjednost sebe i svoje djece jer je načula da monstrum u srbijanskom zatvoru uveliko priprema osvetu.

Ferizovićka kaže da su do nje stigle priče o tome kako Ahmet po Centralnom zatvoru naglas priča kako će joj se osvetiti, što je za “Kurir” potvrdilo i nekoliko dobro obavještenih sagovornika…

“Nije joj oprostio što ga je prijavila, a posebno što je o zlostavljanju kasnije govorila i javno, kako na sudu, tako i u medijima. I dalje bjesni po ćeliji kad mu neko pomene njeno ime”, kaže isti izvor.

Nesretna žena, koja se ni nakon osam mjeseci nije u potpunosti oporavila od monstruoznog nasilja, kaže da su njeni strahovi opravdani.

“On je spreman sve da uradi, posebno jer mene krivi što u Srbiji predstavlja simbol nasilnika. Ne znam koliko su sve te priče tačne, ali sam veoma zabrinuta. Plašim se i za sebe i za djecu i voljela bih da me smjeste u sigurnu kuću”, kaže Marija.

Podsjetimo, Ahmet je Mariju dva dana zlostavljao u iznajmljenom stanu u Kaluđerici (Srbija), u kojem su živjeli sa troje maloljetne djece.

“Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cijev, kojom me žigosao… Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha. Na kraju me je natjerao da jedem njegov i bebin izmet”, ispričala je ranije zlostavljana djevojka.

Zbog povreda koje je pretrpjela Marija Ferizović je operisana u Kliničkom centru, a doktori su ustanovili da je imala brojne stare prelome od ranijih batina. Marinković je u martu ove godine osuđen na 39 mjeseci zatvora.

Komentari

komentara