Magazin

Schumacherova menadžerica otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju!

Napisao H. H.

Obitelj Michaela Schumachera početkom maja dobila je tužbu protiv njemačkog magazina Die Buntea koji je objavio članak da sedmerostruki prvak u formuli 1 ponovo može hodati. Sud u Hamburgu presudio je da Bunte mora platiti 50.000 eura odštete te 65 posto sudskih troškova što iznosi oko 100 eura.
menadžerica otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju!

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm osvrnula se na spomenutu presudu te otkrila neke detalje o zdravstvenom stanju bivšeg šampiona iako to njegova obitelj strogo zabranjuje.

– Morali smo raščistiti stvari nakon mnogih lažnih informacija koje su se pojavljivale u medijima. Pojedini mediji su čak objavili da Michael može hodati, a to je laž. Neozbiljno je bilo šta nagađati s obzirom da svi znate da je on zadobio veoma tešku ozljedu – rekla je Kehm i otkrila neke pojedinosti iz Michaelova privatnog života.

– Svi znaju da je na stazi radio apsolutno sve kako bi pobijedio. No, privatno bio je vrlo opušten, potpuno drugačija osoba. Bio je jako velikodušan i osjetljiv. Bio je obiteljski čovjek pun ljubavi. Obitelj mu je uvijek bila najvažnija i to je bilo potpuno jasno. On je dobar, pouzdan i ponekad malo vrckav prijatelj koji se uvijek želio zabavljati. Ali povlačio je granicu između javnog i privatnog života, što su poštovali i navijači i mediji. Odluka da se zaštiti privatnost donesena je u Michaelovom interesu – zaključila je Kehm.

Informacije o Schumacherovom zdravstvenom stanju dosad su dolazile na kapaljku, no po svemu sudeći on je i dalje jako loše. U javnosti se nije pojavio otkako je 2013. nastradao na skijanju u Francuskoj i trenutno je na kućnom liječenju.

Komentari

komentara