Magazin

Šokantne cijene na hrvatskom primorju: Pogledajte koliko košta kafa i cappuccino

Napisao H. H.

Svima je već dobro znano da kafe u Dubrovniku nisu jeftine, pogotovo ako je želite popiti na Stradunu, ali svakog ljeta ugostitelji uspijevaju iznenaditi domaće građane kao i turiste astronomskim cijenama.

Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je fotografiju računa iz jednog dubrovačkog kafića, a cijena koju su gosti platili za cappuccino i bijelu kafu je čak 92 kune (24 KM).

Ipak, za razliku od prethodnih godina kad su ovakve fotografije izražavale bijes prema ugostiteljima, ove godine ekipa na Facebooku misli da je onaj kome na Stradunu naplate ovakve cifre za kafu sam kriv jer se već dobro zna da cuga tamo nije jeftina, prenosi “Index“…

Na Stradunu znači baš na Stradunu ne ulicama možete popiti kafu za 12, 24 i 40 kuna ko voli nek izvoli… i neka su tolike cijene odite u Pariz iz Veneciju… dosadni ste svake godine ista priča…”, “Koji Bog vas tira piti kavu u Dubrovnik. Dođite u Zadar… Noge doslovno točate u moru i pijete kavu za 8 kuna” i “Hehehe! Pa što piješ kavu u Dubrovniku!? Nije to cijena kave, već lokacije na kojoj je poanta “biti viđen”!“, samo su neki od komentara.

Svima koji žele popiti jeftiniju kafu u Dubrovniku jedan komentator poručuje: “Termosica košta 39 kuna“.


 

Komentari

komentara