Magazin

Raku treba da pogodite raspoloženje – Dok bik uživa u dobrim vinima, lav šarmira na plesnom podiju

Napisao admin

Raku treba da pogodite raspoloženje, djevica će uvijek znati svoju granicu što se tiče alkohola, dok je škorpija potpuna suprotnost i pretjerivanje je njena specijalnost.


društvo (foto:cure.ba)

Ovan voli lude izlaske 

Impulsivnom ovnu važno je da se dobro zabavi i često ne zna gdje će ga odvesti luda noć. Sklon je pretjerivanju što se tiče alkohola i ludih noćnih izlazaka. Pijani ovan izbrbljaće sve što ga muči i iskreno reći svima svoje mišljenje o njima. Ovan bi trebao da pripaziti na sebe kad je u alkoholisanom stanju jer može da postane agresivan. Njegovo omiljeno piće je koktel ili vino. 

Bikovi uživaju u skupim vinima 

Bik je srdačan, prijateljski raspoložen i više od svega uživa u dobrom društvu. Voli polagano da pije i nije sklon ludim noćnim avanturama, već se radije zabavlja u dobrom društvu. Biku je važno šta će popiti, pa će uvijek uzima skupocjena vina ili koktele. Njegovo omiljeno piće je koktel ili vino. 

Koketni blizanci uvijek se dobro zabavljaju 

Blizanci su poznati po tome što vole prijatno društvo, dobru zabavu i dobro piće. Prirodno su brbljavi i lako sklapaju prijateljstva i nakon svakog izlaska oni imaju nove prijatelje. Jako dobro koketiraju sa svima, pogotovo nakon koje kapljice više. Njihovo omiljeno piće je šampanjac ili pivo. Glavno je da se pjeni. 

Raku treba pogoditi raspoloženje 

Rak je jako prevrtljiv što se tiče emocija. U jednom trenu je raspoložen za najveću zabavu, a već u drugom želi da ide kući. Dok je raspoložen njegovoj zabavi i ludim noćnim avanturama nema kraja. Svojim šarmom osvojiće sve oko sebe i ubaciti se na svaku zabavu, ali ako nije raspoložen najbolje je pustiti ga da ode kući, jer onda samo kvari zabavu. Njegovo omiljeno piće je crno vino ili viski. 

Lav je glavni zavodnik na plesnom podijumu 

Lav je velikodušan, srdačan, vjeran i kreativan što se tiče izlazaka. Alkohol mu omogućuje da se opusti i da se dobro zabavi. Osim alkohola, lav voli da pleše i cijelo viječe će provesti na plesnom podijumu šarmirajući svojim plesnim pokretima sve oko sebe. I on je sklon pretjerivanju u alkoholu, pa ga je dan poslije lude noći sramota izaći iz stana. Njegovo omiljeno piće je liker ili koktel. 

Djevica uvijek zna svoju granicu 

Djevica voli da se zabavlja, ali je njena pedantnost uvijek koči u dobroj zabavi. Drugim riječima ona nikada neće cijelu noć lumpovati kao da sutra ne postoji, već će uvijek sebi postaviti granicu i uvesti se u red. Trebala bi da pripaziti da jednom ne izgubi kontrolu nad sobom i ne napije se previše. Njeno najbolje piće je džin i tonik. 

Vaga nije sklona pretjerivanju u alkoholu 

Vaga je uvijek u ravnoteži pa tako i u izlasku kao i u alkoholu. Ona će se uvijek pobrinuti da joj na svakoj zabavi bude prijatno i dobro, bez obzira gdje se nalazi. Svojim šarmom pridobija svakoga. Nije sklona pretjerivanju u alkoholu i uvijek će znati svoju granicu. Njeno omiljeno piće je martini ili rakija. 

Pretjerivanje je škorpijina specijalnost 

Škorpija je snažna i moćna, pa i njegov izlazak uvijek tako izgleda. Pretjerivanje u svemu je njegova specijalnost. Ludi noćni izlazak i alkohol u potocima predstavljaju njegov način zabave. Često je ljubomoran što mu uvijek donosi probleme, jer postane agresivan u alkoholisanom stanju. Njegovo omiljeno piće je viski i votka. 

Strijelac voli da popije koju čašu više 

Strijelac je slobodouman, iskren i voli da uživa u jednostavnim stvarima. Takav je i što se tiče izlaska. Ne voli izvikane zabave ni pretjerivanje u alkoholu. Voli da se zabavi u krugu svojih prijatelja i popije koju čašicu više, ali samo ako se tamo osjeća sigurno. Njegovo omiljeno piće je koktel i pivo. 

Jarac uvijek ima pod kontrolom svoj izlazak 

Jarac je praktičan, razuman i oprezan. On će se zabaviti, ali će uvijek imati sve pod kontrolom. Između svakoga pića, jarac će ispijati vodu da se ne bi lako napio. Ali i njemu ponekad popuste kočnice i pretjera u alkoholu. Ako se to dogodi on izgubi kontrolu nad sobom i potpuno se isključi iz svega. Njegovo omiljeno piće je bijelo vino i koktel. 

Vodolija nije sklona alkoholu 

Vodolija i piće ne idu zajedno. Ona ima urođenu sklonost ka pretjerivanju i ne podnosi baš najbolje alkohol. Ali tvrdoglava kakav jeste, uvijek će pokušati da popije koje piće više uvjeravajući samu sebe da joj neće biti ništa. Njen izlazak će uvijek biti na posebna mjesta, nju obični klubovi ne zanimaju. Njeno omiljeno piće iznad svega je tekila. 

Alkohol će ribama razvezati jezik 

Ribe su osjetljive i nježne, sa posebno izraženom ličnošću. One će brzo razviti imunost na alkohol i mogu popiti jako puno. Ćutljivim ribama alkohol će razvezati jezik i postaće vrlo društvene i glavni zabavljači u društvu. Vole izlaske na društvena događanja ili otmjene klubove u kojma se osjećaju prijatno i poželjno. Njihovo omiljeno piće je medovača ili liker.

cure.ba

Komentari

komentara