Magazin

NAUČNO DOKAZANO: Ukoliko MOKRITE prilikom tuširanja, VI ste HEROJ, a evo zbog čega!

Napisao H. H.

Naučnici su dokazali da bi trebalo da mokrimo prilikom tuširanja, tako da oni koji to vole da rade mogu da odahnu.

Sigurno ste nekada mokrili dok ste se tuširali, ali vam nije bilo prijatno da to kažete, sada to možete ponosno da kažete.

Zbog čudnog, za neke nevjerovatnog načina ponašanja prilikom tuširanja, “pucali” su brakovi, veze, drugarstva.

Ljudi koji to rade spasavaju Planetu, ali bukvalno i to je sada naučno dokazano.

Kako kažu, matematika je prosta. Svaki put kada pustite vodu na vodokotliču potrošite sedam litara vode. S obzirom da jedan čovjek u prosjeku ide sedam puta dnevno da vrši kratku nuždu, to znači da dnevno potroši 49 litara, odnosno više od 17.000 litara vode godišnje. Složićete se, to je mnogo vode! Kako kažu, matematika je prosta. Svaki put kada pustite vodu na vodokotliču potrošite sedam litara vode. S obzirom da jedan čovjek u prosjeku ide sedam puta dnevno da vrši kratku nuždu, to znači da dnevno potroši 49 litara, odnosno više od 17.000 litara vode godišnje. Složićete se, to je mnogo vode!

Dakle, ako uzmemo u obzir da pomenutu nuždu obavite u kadi, nema potrebe da dodatno trošite vodu, jer ćete iskoristiti vodu koju već koristite za tuširanje.

Kako bi objasnili svijetu da uriniranje u kadi nije ništa strašno, doktori objašnjavaju da mokraća nije toksična i da neće učiniti ništa.

Izvor: novi.ba

Komentari

komentara