Magazin

Moć interneta – Gola guza lažne Mile Kunis prevarila milione (FOTO)

Napisao admin

Bilo je dovoljno da neko pronađe djevojku sličnu glumici, na društvenim mrežama otvoriti temu imena 'procurile privatne fotografije Mile Kunis', te je šou mogao početi.


Mila Kunis (foto: pixsell)

Kolikom se brzinom danas širi laž? Ako je to uopće moguće izračunati, ovaj nam primjer govori da je samo par sati dovoljno da nešto postane globalna prevara.

Da, doista je samo toliko bilo potrebno da milioni povjeruju da vide golu guzu Mile Kunis, darovite glumice koja je uvrštena među najljepše žene na svijetu.

Slika djevojke naslonjena na staklo (ponovo) se pojavila prije tačno 12 sati na jednoj društvenoj mreži, te je samo na Imguru pogledana 120.000 puta u tom razdoblju.

No, nažalost svih koji su se ponadali da je Kunis pokazala što bi mnogi htjeli vidjeti, nakon višesatne istrage je dokazano da (još) ništa od toga.

Naime, na slici vidimo djevojku čija se fotografija prvi put pojavila na pornografskim forumima još prije nekoliko godina, a koju je neko šaljiv izvukao iz naftalina i iskoristio da potpali vatru.

Bilo je samo dovoljno da sliku potpiše ‘procurile privatne fotografije Mile Kunis’ i to postavi na društvene mreže, a neosporna sličnost i brzopletost su odradili ostalo.

24sata.hr

Komentari

komentara