Žika Jakšić pronašao je izvrsnu formu u kojoj se natjecatelji pred mijunskim auditorijem do kraja opuštaju i daju više od 100% sebe. Najemotivniji show na TV OBN i ove će nedjelje pokazatu svu svoju raskoš. Zajedno sa svima u studiju posvjedočit ćemo prošnji na velikoj sceni emisije, a prsten će završiti na ruci jedne od natjecateljica showa. Emocije su zatresle sve u studiju, a posebice voditeljicu Draganu Katić, kojoj i dalje produkcija u šaljivom tonu traži mladoženju.

Neda Ukraden je na svoj poseban način pridonijela ovoj emisiji, jer je kandidatima otvoreno iskazivala simpatije i naklonost. Poseban delirij izazvalo je izvođenje velikog hita grupe Queen “Show Must Go On“, čija se premisa može uzeti i kao osobna karta ove emisije. Pored ovog vječnog hita bilo je tu muzike za sve ukuse, i narodnjaka i zabavnjaka. U jednom ovakvom programu najviše se cijene duša i moćan glas, što svakako mogu ponuditi kandidati sa iskustvom. Žika će u emisiji recitirati i stihove koje je jedan gost u studiju posvetio show programu “Nikad Nije Kasno“. To će biti kao jagoda na šlagu cijele ovonedjeljne emisije.

Slavica Rostić, Žana Radijčić, Zoran Živanović Hose, Muhamed Nalić Hame, Dejan Jeknić,Jelena Tričkovic, Novica Stojiljković Noke i Marija Kril dali su sve od sebe u borbi za 5. krug natjecanja. Petero njih plasiralo se u naredni krug, a troje će na internet glasovanje.Još jednu sjajnu emisiju show programa Nikad nije kasno,pogledajte u nedjelju u pet do osam uvečer.

Komentari

komentara