Magazin

Pogledajte kakve se*si slike je Šako Polumenta slao svojoj ljubavnici!

Napisao H. H.

Crnogorski pjevač Šako Polumenta se našao u centru medijskog skandala pošto je njegov zavodnički video izašao na vidjelo.

Kako srbijanski mediji navode, video koji je postao hit na društvenim mrežama, upućen je maloljetnoj djevojci (17), a Šako  je to demantovao, navodeći kako tada nije bio u dobrim odnosima sa suprugom, te da se njoj snimao. Prema njegovim navodima mobitel mu je neko ukrao i sve to iskoristio. A ovo nije prvi put da se piše kako pjevač švrlja.

Redakcija “Kurira” je u martu, prošle godine došla u posjed eksplicitnih fotografija koje je pjevač slao ljubavnici, a na kojima pokazuje svoje mišiće, dok mu se ispod roze gaćica nazire ponos…

Na jednoj slici Šako se mazi po stomaku dok ispija sok, a na sebi ima bokserice, koje je spustio s jedne strane, i zadignutu majicu. Na drugoj fotki pjevač je na jahti, ali njegove kupaće gaće ističu intimni dio njegovog tijela, dok na trećoj ljubavnici šalje poljupce.

Uz sve to nisu izostale ni poruke koje su razmjenjivali:

“Ćuti i dođi mi”, napisao je Šako i nastavio:

“Ja sam te izabrao, ali nisam rekao niti želim da pričam, nego osjećanja govore. Javi se sutra, a ako možeš večeras, ja ću doći po tebe”, stoji u Polumentinoj poruci.

Tada su novinari pozvali pjevača, koji je najprije počeo da vrijeđa, a zatim i da prijeti.

“Pojma nemam o čemu je riječ. Ja sam veoma raspoložen da udaram tamo gdje najviše boli. Izmišljajte o meni šta hoćete, boli me ku**c šta ćete da pišete. Nemate milosti, udarate gdje stignete. Sram vas bilo, zapamtićete me! Što mene dirate više, imate tamo neke klošare, pa pišite o njima”, urlao je Polumenta, a zatim je sam, bez pitanja, rekao na koje je kolege mislio kad je izjavio “neki klošari”.

“Pozovite Acu Lukasa, Bobana Rajovića, Acu Pejovića ako smijete, a mene ostavite na miru. Svakog novinara ću da izmaltretiram, a sad pušite ku**c i samo nastavite da me čačkate i vidjećete. Moja kćerka zbog vas ne može u školu da ide. Kunem vam se u jednog sina koga imam da ćete me zapamtiti. Nema smisla da kopate po nečemu što je bilo prije deset godina”, rekao je Šako, a fotografije i poruke zapravo datiraju iz maja 2015., mjesec dana prije nego je postao deda, piše “Kurir“…

Pjevač je i ranije bio upleten u aferu s mlađim djevojkama. U rijalitiju “Maldivi” bila je njegova bivša ljubavnica Milena Poštić, koja je pred kamerama priznala da je bila u vezi sa Šakom. Poštićeva je tada za “Stars” ispričala da je po izlasku iz Maldiva svakodnevno dobijala prijeteće poruke i pozive s nepoznatog broja.

Komentari

komentara