Magazin

Otkrivena mračna tajna Angeline Joline: Godinama se bavi crnom magijom, Brad prestravljen!?

Napisao H. H.

Razvod Angeline Jolie i Breda Pitta i dalje je u centru pažnje svjetske javnosti, a sada se pojavile nove, šokantne špekulacije o glumici, zbog kojih je njen bivši živi u strahu.

Kako piše “Radar Online”, Angelina se navodno godinama bavi crnom magijom, a Brad je prestravljen da će početi da je koristi protiv njega.

“Brad umire od straha da će Angelina početi ga koristi moćne magije protiv njega. Misli da ga proganja i da joj je cilj da ga potpuno uništi”, rekao je izvor.

Međutim, to nije sve…

Magazin tvrdi da su upravo Angelinine čini rastavile Brada i njegovu bivšu suprugu Jennifer Aniston, te da je ona bacila kletvu i na njegov film “Allied” jer je bila užasno ljubomorna na Marion Kotijar, koja je njegova partnerica u filmu, piše “B92“…

Otkrili su i da je 41-godišnja Angelina već pretvorila njegov život u pakao, počevši od prošle godine, kad ga je izludjela razvodom i optužbama za zlostavljanje njihove djece.

Fanovi Brada Pitta nedavno su primijetili i da je glumac drastično smršao nakon razvoda, te izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje, a Angelina je navodno već krenula dalje.

Komentari

komentara