Magazin

OTKRIVAMO: Kakvu strašnu prošlost krije Aleksandra od Filipa?

Napisao H. H.

Aleksandra Prijović posljednjih par godina uživa u životu i popularnosti, ima dobru karijeru, puni klubove i zarađuje dosta novca, ali nije uvijek bilo tako. Pamti i ona teške trenutke! Nažalost, svojevremeno je htjela da izvrši samoubistvo.

To je strašna prošlost koju krije ona i njena majka Borka, čak i od njenog dečka Filipa Živojinovića i mnogih drugih koji su im bliski – započinje priču Aleksandrin rođak i nastavlja:

– Aleksandra je uvijek bila dobro dijete. Mnogo je patila kada su joj se razveli otac i majka, bila je vezana i za jedno i za drugo, a ostala je rastrzana na dvije strane. To je bio ozbiljan udarac i šok za nju, ali se ipak dobro držala. Bila je odličan đak u školi sa svim peticama i uz to je stalno išla na školovanje glasa, bavila se muzikom. Podučavali su je profesori koji su i tada predosjećali da će biti velika zvijezda, otkriva rođak i iznosi još detalja o Aleksandrinom odrastanju.

– Te prve udarce je nekako preživjela, ali kasnije joj je bilo baš teško da gleda majku Borku kako se muči i pjeva, a ne može da zaradi dovoljno da prehrani cijelu porodicu jer su bili i baba i deda. Borka jedno vrijeme nije imala posla i samim tim nije bilo ni para, morali su da pozajmljuju da bi imali da se prehrane. Aleksndru je sve to pogađalo. Patila je što joj se majka, baba i deda toliko muče, čak je jednom pred majkom rekla da joj dođe da izvrši samoubistvo jer joj je teško da gleda sve to što se dešava, ali Borka je uspjela da je spasi iz depresije. Samo ju je grlila i ljubila i tješila da će sve biti u redu. Srećom, Aleksandra je vjerovala majci. Počela je da shvata život, postalo joj je jasno da je sve borba i da će jednog dana biti bolje, radila je na sebi i svom glasu svakodnevno i onda se prijavila za Zvezde Granda, ispričao je Prijin rođak.

Komentari

komentara