Magazin

KARLEUŠA mora na HITNU OPERACIJU: Snimanje Zvezda Granda OTKAZANO!

Napisao H. H.

Kako Scandal piše, Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju. Ona mora da operiše ciste na dojkama, međutim, pukom srećom, samo su u pitanju benigni miomi, ali bez obzira na sve to, pjevačici koja se trudi da u javnosti ostavi utisak jake i neustrašive žene, nije bilo lako i imala je veoma veliku borbu sa tim problemom.

Za njeno zdravstveno stanje i te kako su zabrinuti i Saša Popović, Snežana Đurišić, ali i Marija Šerifović i Ana Bekuta! Zbog novonastale situacije i serijal Zvezde Granda odnosno četvrti krug je pomjeren, pa će se snimanje nastaviti tek kada Jelena bude izašla iz bolnice.

Inače, JK je sasvim slučajno prije nekoliko nedjelja primijetila izvijesne otekline na grudima, pa je kao odgovorna osoba i neko ko brine o svom zdravlju odmah otišla kod ljekara i ustanovljeno je da ima benigne ciste koje mogu da se odstrane operativnim putem.

Kako su joj objasnili, ona pripada grupi žena koje su sklone tim cistama, a kako ljekari kažu, one se pojavljuju zbog hormonalnog disbalansa kada hormno bukvalno luduju u organizmu. Jelena nije htjela da opterećuje porodicu, ali je na kraju morala da im prijavi da će ići na operaciju. Njih je to svakako zabrinulo, ali pošto im je objasnila da se radi o beningnim cistama koje se rutinski odstranjuju, sve se smirilo.

Komentari

komentara