Magazin

Vitka linija – Kako Neda Ukraden izgleda u kupaćem?

Napisao admin

Neda Ukraden kaže da na sebi ništa nije operirala, a voli kad je malo 'popeglaju'…


Neda Ukraden (foto:cure.ba)

‘Imam lijepu majku i oca te sam od njih naslijedila mladolikost. Da se opijam i žderem, sigurno ne bih tako izgledala u ovim godinama’, rekla je Neda Ukraden za 24 sata.


Pjevačica drži do vitke linije, na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice. Redovito se bavi sportom i pazi na prehranu.


‘Moj trener je pravi gonič robova. Ako ne treniram s njim, onda vježbam sama kod kuće. Idem na plivanje, a igram i tenis. Trčim za unukama i skačem na pozornici, tako da na svakom nastupu izgubim barem kilogram’, rekla je pjevačica. 

Neda pazi na svoj izgled jer je svjesna svojih godina.

Dodaje da je nedavno promijenila i način prehrane. Otišla je na testiranje tolerancije na razne namirnice. Prema savjetu liječnika, iz prehrane je izbacila mlijeko i mliječne proizvode, pšenicu, šećer, suncokretovo ulje, janjetinu, svinjetinu, teletinu te 17 vrsta povrća. Neda je ponosna jer ljepotu ne duguje estetskim zahvatima te vježba kao vojnik. 

Ovu fotografiju u badiću objavila je na svojoj Facebook stranici još prije par mjeseci i napisala ‘Ah, uspomena s ljetovanja, 2012’. Rekla je da voli kad je ‘popeglaju’, ne bježi od toga. Fotka je zaradila puno komplimenata.

cure.ba

Komentari

komentara