Magazin

SAŠA POPOVIĆ OSTAJE BEZ GRANDA: Na estradi nastala HAVARIJA, na čelo firme dolazi ON!

Napisao H. H.

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović (19) želi da dođe na čelo “Granda“. On je već počeo da volontira u čuvenoj produkcijskoj kući, koju jednog dana planira čak i da preuzme.

Viktor je trenutno na prvoj godini studija jednog privatnog fakulteta za biznis i menadžment, a uporedo sa studiranjem uči posao od Saše Popovića.

“Viktor nije želio da studira u inostranstvu kao njegova braća, već je ostao u Beogradu i lagano počeo da uči posao u porodičnoj kompaniji. Brena i Boba su ga podržali. I njima je u interesu da jednog dana neko iz porodice preuzme produkciju i televiziju, a smatraju da je Viktor dovoljno sposoban i da bi mogao da se nosi sa tim”, rekao je izvor za “Kurir“…

Brenin sin je potvrdio ove informacije i dodao da se veoma raduje što će raditi u porodičnoj firmi.

“Trebalo je da upišem studije u Beču, ali kada sam ozbiljno porazgovarao sa mamom i tatom, odlučili smo da je najbolje da ovdje upišem fakultet kako bih sa strane radio i neki posao. Iskreno, nisam u fazonu da sjedim po cijeli dan u Austriji kad ovdje mogu da krenem da radim nešto i budem od koristi. Počeo sam već, raduckam pomalo u “Grandu”, pomažem šta treba. Želim jednog dana da dođem na čelo firme. Ko će ako neću ja”, rekao je Viktor.

On je dodao i da maksimalno poštuje angažovanost Saše Popovića u ovom poslu.

“Sale je naš kućni prijatelj i znam koliko dobro radi svoj posao. Međutim, ja ne želim da budem on, već ja. Želim da izgradim svoju ličnost”, objasnio je Živojinović.

Inače, Viktor nije jedini član porodice koji je počeo da radi u “Grandu”. Brena je u kompaniji svojevremeno zaposlila i svog rođenog brata Faruka, a supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović mjesto u firmi pronašla je svom sinu iz prvog braka, Danijelu.

Komentari

komentara