Magazin

RAZUMITE ME I UTJEŠITE: Emina Jahović traži POMOĆ! Pjevačica ZABRINULA fanove!

Napisao H. H.

Pjevačica Emina Jahović zabrinula je pratioce i fanove na društvenoj mreži Instagram. Ona se obratila dužim postom i zatražila pomoć od njih. Emina prolazi kroz težak period, a u opisu slike je objasnila o čemu je riječ.

“Nevjerovatno koliko u posljednje vrijeme radim, i sve ovo bih željela da podijelim sa vama. Mislim… Ne da podijelim, nego da vam se požalim malo, jer zaista imam potrebu da me razumijete i utješite. Na albumima sam uvijek radila potpuno sama, tekstovi i muzika pa ništa nije drugačije ni ovaj put.

Jutros sam radila do 4:30 , malo spavala, istuširala se i doručkovala pa evo me ponovo na potpuno istom mjestu. Tako već danima, pa se onda desi neko opet poslovno putovanje… Pa repeat. Ovaj mališan koga ljubim zove se BB-8. I baš kao u filmu “Cast Away“ sa Tom Henksom, ja i BB-8 jedno drugom smo super podrška. Šalu na stranu, album je pri kraju i dala sam sve od sebe da to bude najbolje i najbrže što može… Treba mi snaga koju pronalazim u vašoj ljubavi i podršci…“ napisala je pjevačica na Instagramu.

Komentari

komentara