Magazin

Angelina Jolie ima novu ljubav i ponovo će se udati?

Napisao H. H.

Čini sa da holivudska glumica Angelina Jolie nije dugo žejlela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid “In Touch”, bivša supruga Brada Pitta odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Naime, kako piše pomenuti tabloid, Angelina je već izvijesno vreme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu. Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Jolie želi da novog partnera upozna sa djecom.

– Jasno joj je da će Brad zauvek biti otac njene djece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena djeca zavole njenog novog momka – rekao je izvor blizak glumici za “In Touch” i dodao:

– Angelina je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sljedeće sedmice – kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

Sa druge strane, njen bivši partner, Brad Pitt nije dobro primio ovu vijest, tvrdi izvor.

– Informacija je šokirala Brada Pitta. On nije znao da se Angelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji – rekao je izvor i dodao da Pitt nema namjeru da upozna novog dečka Angeline Jolie.

Komentari

komentara