Magazin

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA APRILA, MAJA I JUNA? Najprecizniji horoskop za 2017. za Blizance

Napisao H. H.

Pročitajte šta očekuje svaki horoskopski znak u narednoj godini iz mjeseca u mjesec

APRIL

April bi mogao biti mjesec koji će od vas „zahtjevati” da nešto žrtvujete zarad uspjeha i materijalne sigurnosti. Moraćete se sa jedne strane nečeg odreći, kako biste sa druge dobili. Mjesec je generalno dobar za posao. Dobre vijesti vam stižu od 9, kao i novac, a mogućnost zaposlenja od 16. Vaš vladar znaka Merkur je retrogradan u vašem prirodnom dvanaestom polju, pa budite oprezni kada se povjeravate ili pravite planove i dogovore, jer bi nešto što kažete moglo biti upotrebljeno protiv vas i vratiti vas par koraka unazad. Posebno ne vjerujte nekom od prijatelja

Na planu ljubavi, i oni koji su sami i oni koji to nisu, upoznaće veoma jaku osobu koja će vam povratiti stabilnost o kojoj maštate. Oni koji su u vezi ili braku pokazaće sklonost avanturi i okušaće se u tajnim vezama sa šefom, profesorom….

Obratite pažnju na pršljenove između plećki

MAJ

Mnogo ljepši i povoljniji mjesec je pred vama u globalu, mada će Saturn, kao i Mars iz vašeg znaka, biti veliki uzročnici problema i promjena. Tokom mjeseca moći ćete potpuno da se posvetite poslu, pa i samima sebi, i riješiti mnoge probleme koji su vam mjesecima unazad bili teret. Saturn je u retrogradnom hodu i ovaj period, ma koliko čudno zvučalo, maksimalno iskoristite. Jupiter će mnogima donijeti zaposlenje u većim organizacijama, bankama i sl. Neko od prijatelja iz znaka Strijelca biće od znatne pomoći, a mnogi Blizanci će dobiti ponudu za posao i odlazak u inostranstvo.

Polje ljubavi će u maju biti obilježeno tajnim vezama, lažima i djelovanjem vama za leđa, pa budite oprezni. Do raskida neće dolaziti, ali su svađe sasvim izvjesne, kao i veliki emotivni padovi koji će vas potpuno psihofizički iscrpeti.

Zdravstveno će biti naglašeni stomačni problemi i varenje usljed pojačane nervoze.

JUN

Vaše je razdoblje, ali Saturn vas stiska i donosi vam nevolje vezane za dugovanja. Poslovna situacija vam nije na zavidnom nivou i morate izmiriti sve dugove i riješiti se nagomilanih obaveza ako planirate da izađete iz krize. Mnogi bi mogli ostati bez posla. Ako se pitate kako izaći iz krize, ovog mjeseca će vam se pružiti prilika da preko osobe ili osoba iz prošlosti, sa kojima ste sarađivali, riješite mnoge probleme. Drugo rješenje bi moglo biti da prepolovite kapacitete ako ste privatnici i da recimo prodate firmu i osnujete manju. Finansijska situacija bi ovog mjeseca mogla biti povoljna, sa naglaskom na iznenadan dobitak oko polovine mjeseca u vidu nasljedstva ili prodaje nekretnina.

Ono sa čime nemate problema je zaljubljivanje, pa vas i na tom polju očekujte mnogo ponuda.

Glavobolja, zubobolja i nesanica će vam ovog mjeseca biti dodatni problemi i pokušajte da se što više odmarate u samoći. Od 15. se čuvajte u saobraćaju.

(novosti.rs)

Komentari

komentara