Magazin

PORODICA NA OKUPU: Dara opet sa bivšim mužem!

Napisao H. H.

Dara Bubamara će uskršnje praznike provesti radno, ali je nedjelja rezervisana za tradicionalno porodično okupljanje. Pjevačica će najveći hrišćanski praznik provesti sa sinom Kostom, kao i sa njegovim tatom Milanom Kesićem u Futogu, u domu njegove tetke, koja ujedno i brine o njihovom nasljedniku.

Novosađanka je do detalja ispričala kako izgledaju praznici u njenom domu.

 

– Bajkovito, ali samo zbog toga što je kuća sređena u duhu praznika. Ali ja nikad ne osjetim tu prazničnu euforiju jer uvijek radim. Tako sam za veliki petak bila u Švajcarskoj, a danas na Veliku subotu pjevam u Nemačkoj. Poslije toga se odmah vraćam kako bih bila malo sa sinom za Uskrs, ali već uveče ću pjevati na Srebrnom jezeru.

 

Na pitanje da li će uživati u svom bajkovitom domu kaže…

 

– A ne! Uskrs ću provesti, kao i svake godine, uvijek s najmilijima u Futogu kod Novog Sada. Od rodbine će biti bake, deke, sin Kosta, njegov tata Milan sa svojim roditeljima, moj brat, snajka i njihova kćerkica. Dolazi nam rodbina iz Pariza. Ma, to će biti prava fešta. Tucaćemo se jajima, uživati u specijalitetima koje priprema Milanova tetka koja inače i čuva naše dijete.

Komentari

komentara