Magazin

ACA LUKAS POLUDIO OD BIJESA: Imao INCIDENT sa PARKING SERVISOM, a evo šta on kaže o tome!

Napisao H. H.

Aca Lukas je pobijesnio kada su mu ispred zgrade u kojoj stanuje radnici “Parking servisa“ odnijeli nepropisno parkirani automobil. Lukas je radnike tada počastio sočnim psovkama, zbog čega se sada kaje. On je iznio svoju verziju priče i otkrio šta se, zapravo, desilo.

`Nisam bio parkiran na mjestu za parkiranje, pauk mi je podigao auto ispred ulaza. Došao sam brzo, i kada sam vidio da mi uzimaju auto, poludio sam. Počeo sam da ludim, normalno, izgrebali su mi auto. To što sam rekao je odvratno, rekao sam potpuno svjesno i to čovjeku koji je nedužan, ovom prilikom mu se izvinjavam. To što sam mu rekao on vjerovatno doživljava deset puta dnevno“, rekao je pjevač i dodao da je platio kaznu.

“Rekao sam: “Zvaću vam gradonačelnika“ ne zato što ga poznajem, nego zato što je u pitanju gradska glužba, ne mogu da zovem kasirku. Izvinjavam se svima zbog prostačkih riječi koje sam rekao, bio sam nervozan. Nisam se pozivao na gradonačelnika zato što ga poznajem, nego sam želio da se pozovem na nadležnu gradsku službu“, rekao je Lukas.

(Kurir)

Komentari

komentara