Magazin

U njemu nema mjesta za političare, svekrve i punice – U Banja Luci sklonište od smaka svijeta za 10.000 KM?

Napisao admin

Banja Luka ima sklonište koje štiti od smaka svijeta?! ?


Sklonište (Foto: Cure.ba)

Ipak, nije sve baš idealno, boravak za jednu osobu po danu košta 10 000 KM.  Pogledajte oglas koji je neko postavio na online oglašivače. Je li autor htio ismijati ekonomsko stanje bh društva, svjetsku uzburkanost oko smaka svijeta ili je samo imao viška vremena? Prosudite sami.

„Sklonište je posljednja riječ građevine svjetskih sila. Proizvedeno je od najsofisticiranijih materijala te može izdržati temperaturu od 10.000.000 do +100.000.000. celzijusa, te silu silu jednaku sili koju proizvede 10.000.000 tona TNT eksploziva.

Obzirom da je proizvodnja veoma skupa, ovo je jedino sklonište ovog tipa u Evropi, postoje još dva u Americi (oba u Sjevernoj) i Aziji, i po jedan u Africi i Australiji, ukupno sedam skloništa.

Sklonište je konstruisano isključivo isključivo jako jedino mjesto sigurno za preživljavanje smaka svijeta, koji su pretskazale nepogriješive Maje koje su živjele u jugoistočnom Meksiku u periodu oko 6, 7 vijeka naše ere.

Cijena iznajmljivanja skloništa po osobi je 10.000 KM (imali smo u vidu tešku ekonomsku situaciju u kojoj se nalazi BiH). Poseban popust za porodice koje broje više od 4 člana i za starije osobe od 65 godina. Političari nemaju pravo da rezervišu sklonište, kao ni punice i svekrve!

Ko nema dovoljno novaca može u zamjenu ili na odgodu plaćanja, a imamo i veze u bankama pa možemo pogurati ako je neko planirao dići kredit.

Sklonište je obezbijeđeno dovoljnim količinama hrane i vode za period od 60 dana, koliko će trajati vrijeme potrebno da se „slegnu posljedeice“ smaka svijeta.

Požurite s rezervacijama Vaše karte za novi svijet jer su smještajni kapaciteti skloništa ograničeni, a veliko interesovanje već postoji.

Za prve rezervacije odobravamo popust od 10%.

Budite jedni od rijetkih koji će preživjeti smak svijeta.

P.S. Vidimo se u skloništu!!!!!“

sutra.ba

Komentari

komentara