Magazin

Uloga života – Uloga Hurem spasila me od depresije!

Napisao admin

Drska i vatrena, crvenokosa Hurem koja je osvojila srce Sulejmana Veličanstvenog, otkrila je kako se snašla u toj ulozi te kako je provodila dane dok je bila u depresiji.


Sultanija Hurem (Foto: cure.ba)

‘Hurem je moja uloga života. Ta žena me svojom magnetnom privlačnošću izbavila iz depresije i bezizlazne situacije u kojoj sam se našla prije nekoliko godina. Ponekad pomislim da dijelim njen đavolji osmijeh, jer me upravo njegova snaga motivirala da se borim i donesem neke, naizgled teške i ludo hrabre odluke, zbog kojih srećom, eto, nisam zažalila’, rekla je Hurem u intervjuu koji prenosi srpski Svijet.

‘Ovih dana su se pojavile priče da volim isti pol, kao i mnogi drugi besmisleni tračevi, ali od svih njih činjenica je da me jednino s Hurem mogu povezati, jer je ona žena u koju sam se od prvog trenutka zaljubila’, opovrgnula je tračeve lijepa glumica, piše Tportal.

Kaže kako je ona najbolji dokaz da se snovi mogu ostvariti preko noći jer joj je poziv u seriju preko noći promijenio život.

‘Život prije ‘Sulejmana Veličanstvenog’ počeo mi je polako sličiti na pakao. Rođena sam u Kastelu, odrasla s četvero braće i roditeljima u Hamburgu gdje sam završila srednju školu. Sa 17 godina pojavila sam se na audiciji u Hamburgu za jedan pozorišni komad. Konkurencija je bila jaka. Od 300 prijavljenih kandidata primali su samo pet’, prepričava svoj neuspjeh glumica, a kad je došla na red, žiri na njen talenat uopšte nije obraćao pažnju. Sreću je pokušala potražiti u Berlinu, koji je, kako kaže, korak ka sreći.

‘Obećavali su mi karijeru u televizijskim filmovima, pozorištu, mnogobrojne uloge, ali kako je vrijeme prolazilo, shvatila sam da od konkretnih ponuda nema ništa. Stigla je jesen, a ja sam shvatila da sam šest mjeseci provela čekajući nešto što se neće ostvariti. Postala sam ogorčena i depresivna. Nedjeljama nisam izlazila iz kuće, danima se nisam tuširala, a rijetke trenutke koje sam provodila s društvom u gradu trošila sam na besciljan šoping’, rekla je iskreno glumica kojoj se život promijenio nakon što je dobila ulogu Hurem.

cure.ba

Komentari

komentara