Magazin

VIKI: JK nije moj nivo da se svađam s njom!

Napisao H. H.

Pjevačica Viki Miljković, koja u žiriju „Zvezda Granda” konstantno dobija uvrede od Jelene Karleuše, na koje ćuti, kaže da umije da se brani, ali neće. Ona ističe da je ne vrijeđaju pecanja male od skandala i Ane Bekute, koja joj se pridružuje, jer smatra da to rade iz ljubomore.

– Inspirativna sam i najjača karika u žiriju, zbog toga se svi kače sa mnom i šale na moj račun. Ali ih puštam da se raspravljaju i ne doživljavam to kao uvrede. Sve to što oni izgovore ne može da me povrijedi jer zapravo znam šta je istina, mene neistina nikada nije pogađala. Neko sam ko, za razliku od ostalih, stoji vrlo čvrsto na tlu i znam i ko sam i šta sam. Iako ne volim sama sebe da hvalim, više volim kada to drugi govore, ali znam koliko vrijedim. Kada je neuspjeh u pitanju, vrlo sam samokritična i znam gdje sam pogriješila. Nemoj neko da misli da ne umijem da odgovorim na Karleušine upadice, umijem i te kako, ali neću da padam na taj nivo – kaže Viki i dodaje:

Ona ističe da je ne vrijeđaju pecanja male od skandala i Ane Bekute, koja joj se pridružuje, jer smatra da to rade iz ljubomore.

– Generalno gledano, komentari Ane Bekute i Jelene Karleuše mene ne dotiču, jer se ne vrijeđam na takve gluposti koje one mogu da iznesu o meni, a koje su pritom laž. Što bi mene to vrijeđalo?! Smijem se. Kada bi se iznijela neka istina, a da je loša, onda bi to moglo da me povrijedi.

A pošto toga nema kod mene, za razliku od ostalih, gdje ima mnogo negativnih stvari, onda sam mirna – objašnjava Viki zašto koleginicima ne uzvrati istom mjerom.

Miljkovićeva ističe da joj je čak drago kada članovi žirija upućuju negativne komentare na račun njene karijere jer smatra da je to znak da su ljubomorni.

– Kada neko potcijeni moj rad, znam da to radi iz zlobe, a moja publika odlično zna ko sam i šta sam. Mnoge kolege koje sjede u stolicama žirija bile su na mojim nastupima i odlično znaju kakvu atmosferu pravim. Što se tiče uvreda koje pojedini članovi žirija iznose na moj račun, oni time govore samo o sebi, a ne o meni – poručuje pjevačica.

Da stvar bude gora, Viki nije samo meta Jelene Karleuše već je proziva i njena majka Divna, koja na društvenim mrežama stalno piše pogrdne komentare na račun pjevačice.

– Divna je veoma simpatična i nju volim još otkad sam dijete bila. Ona mi je davala podršku tokom karijere, bili smo komšije. Mnogo sam više kontaktirala i družila se sa njom nego sa Jelenom – kaže pjevačica.

Komentari

komentara