Magazin

Sin Lepe Brene živi život punim plućima!

Napisao H. H.

Viktor Živojinović, mlađi sin folk dive Lepe Brene i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, živi život punim plućima i kao pravi hedonista ovih dana se na Kopaoniku provodi „za sve pare”. S obzirom na to da Živojinović voli dobar noćni provod više nego išta, on ne žali para kada sa društvom izađe u grad, te je jedne noći za račun iskeširao više od 500 eura!

Dok se Brena, Boba, Stefan i Filip odmaraju u Majamiju, Viktor je odlučio da ostane u Srbiji i svoj odmor iskoristi da luduje po Kopaoniku. On tamo boravi već nekoliko dana sa drugovima i od jutra do mraka se dobro zabavlja i za to ne žali para. Tokom dana uživa u raznim vidovima rekreacije na snijegu, te često iznajmljuje skutere, a voli i da skija. U pauzama tih zimskih zanimacija, sa društvom sjedi u popularnim lokalima i grije se toplim napicima.

kopaonik02-viktor-zivojinovic-foto-petar-markovic-1000x0

Uvijek je okružen djevojkama. Kada padne mrak, ni tada ne miruje, već obilazi poznate kafiće i klubove, u kojima uživa do zore. Skupa pića su se nizala, a cijela ekipa je bila na nogama skoro čitavu noć i đuskala. Kako je Brenin sin popularan među pripadnicama nježnijeg spola, za njegovim stolom su bile i djevojke. Do zore se Viktor veselio sa ekipom, a na kraju provoda je kao pravi džek, kakav je i njegov tata Boba, iskeširao nevjerovatnih 500 eura. Istini za volju, nije prvi put da ostavi toliko keša u lokalu, ali to za njega ne predstavlja problem. Njemu je najbitnije da svi oko njega budu veseli i da se dobro provedu, a tako je bilo i ovog puta. Kada je konobar donio račun, Viktor se dohvatio novčanika i platio uz bogat bakšiš. Živojinović će još nekoliko dana ostati na planini, a onda see vraća u Beograd gdje počinje sa pripremama za proslavu svog 19. rođendana,expressmag.ba

Komentari

komentara