Magazin

OBJAVLJEN SNIMAK ŽESTOKE SVAĐE JK I VIKI: Zbog OVIH riječi je prekinuto snimanje Zvezda Granda

Napisao H. H.

U najavi nove epizode “Zvezda Granda” mogli smo da vidimo kako je tačno došlo do svađe između Viki Miljković i Jelene Karleuše, zbog koje je posle navodno prekinuto snimanje popularnog takmičenja.

Sve je krenulo posle nastupa takmičarki koje se, bar po mišljenju žirija, nisu baš proslavile. Prilično oštra u svom komentaru bila je Jelena Karleuša.

“Zabole ih za vas, zato se i borite”, rekla je Karleuša kandidatkinjama, a onda je svakome od članova žirija podelila uloge.

“Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (misleći na Sašu Popovića i Snežanu Đurišić). Imamo Ronalda (aludirajući na sebe), imamo jednog Mesija (pokazujući na Mariju Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (pokazujući na Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanca) i jednog standardnog dobrog defendera (Anu Bekutu)”, rekla je Jelena.

Viki Miljković nije želela da ćuti.

“Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu”, rekla je Viki, a onda je Karleuša eksplodirala.

“Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred… Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi, a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu”, rekla joj je Jelena.

Pogledajte najavu:

Komentari

komentara