Magazin

Prazan hod Mjeseca je najopasniji: Jedan znak večeras čeka prava katastrofa!

Napisao H. H.

U danu visoke napetosti treba pametno voditi osjetljive razgovore, a uveče nas čeka posebno iskušenje. Mjesec u fazi opadanja nikad ne označava dobro vrijeme za nove početke.

Međutim, tokom ove sedmice situacija je posebno napeta i zbog više termina kada je Mjesec u praznom hodu. Takav dan je i danas, a koji znak je posebno ugrožen i koji savjeti će svima pomoći da što mirnije dočekaju napeto?

Zahvaljujući prolasku Mjeseca kroz Vagu jutro protiče mirno i i uravnoteženo, ali ova je harmonija vrlo krhka, jer sve što se otme našem uticaju možemo doživjeti kao znak za uzbunu. Povoljan aspekt je i njegov sekstil sa Saturnom, pa ćemo biti spremni da damo svoj maksimum kako bismo uredili privatni život, uljepšali svoj emotivni svijet, uspostavili sklad na radnom mjestu. Strpljenje je i te kako potrebno, jer opozicija Mjeseca i Urana poziva na pažnju i oprez, piše “Lovesensa“.

Međutim, od 11 sati, Mjesec ulazi u prazan hod (VOC) pa se savjetuje da izbjegavate donošenje važnih odluka, slanje bitnih poruka – od privatnog SMS-a do službenog mejla, održavanje važnih sastanaka.

Vrlo je moguće da u ovom periodu uopšte nemate uvid u sve podatke koje su od značaja za odluku ili sastanak, a možda nećete biti u stanju da u potpunosti sagledate sve okolnosti.
Poseban sukob privatnog i poslovnog polja danas može ugroziti Ovnove. Fokus na komplikovanim emocijama može vam ugroziti produktivnost, dragi Ovnovi, tako da je najbolje da se držite što jednostavnijih pravila, praktičnog pristupa i isključivo neophodnih procedura. Moguća su velika neslaganja tokom dana – o poslu, o novcu, o vlasništvu, a ako budete doživjeli i neku veću neprijatnost, nepoštovanje, uvredu, biće to veoma teško zaboraviti.

Djevica takođe može biti žrtva prebrzo izrečenih riječi, prenagljenih postupaka, ubrzanih odluka. Neće biti lako da se opustite uz oštre frustracije s kojima se možete suočiti, ali imajte na umu da će ishod možda biti i bolji nego što očekujete. Razmislite dobro šta su vaše prave potrebe, a ne šta su vaše želje ili neki stari, neostvareni snovi. Upravo to poređenje donijeće vam smirenje.

Mjesec će biti u praznom hodu sve do večeras, kada ulazi u Škorpiju, što donosi novi priliv energije, ali i impuls da testiramo svoje moći.

Odolite izazovima, odbacite sumnjičavost, eventualnu potrebu da izazivate, manipulišete ili započinjete čarke i iskoristite ovu novu snagu da se oslobodite neke stare navike ili u sebi transformišete nešto što vam odavno smeta. Ko tako završi ovu izazovnu srijedu, biće više nego spreman za skladan kraj sedmice poslije punog Mjeseca!

Komentari

komentara