Magazin

Šokantna ispovijest “Zvezde Granda”: “Mrzila sam sebe kada se ne ispovraćam!”

Napisao H. H.

Mlada srbijanska pjevačica je za “Telegraf” opisala pakao koji je prošla dok je bolovala od bulimije.

Teodora Džehverović je na sebe skrenula pažnju nastupima u “Zvezdama Granda”. Ona je “otvorila dušu” u intervjuu za “Telegraf” ispričala kako je prije tri godine imala ozbiljnih problema sa bulimijom, kao i da je to dugo krila čak i od svoje porodice.

Na pitanje koliko sada vodi računa o ishrani, Teodora je odgovorila:

“Vodim i ne vodim računa. Uhvati me pet dana da vodim računa, onda pet dana ništa ne jedem, onda pet dana povraćam na silu, onda šesti dan pojedem sve što ima da se pojede. Neko sam ko je jako probirljiv što se tiče hrane, dosta stvari ne volim, a volim baš sve ono što goji. A palačinke? Meni je to antidepresiv!”

Teodora Džehverović je opisala kakav je pakao prošla tokom svoje borbe sa bulimijom.

“Prije tri godine imala sam problem sa bulimijom i baš mi je bilo teško. Ja vama to ne mogu da objasnim… Kad pojedete nešto što nije zdravo, ili što je čak i zdravo, uhvati me neka nervoza i ne mogu da se kontrolišem. Kao čovjek koji se drogira, pa ima potrebu da uradi nešto i ako to ne uradim plače mi se, mrzim sebe što nisam ispovraćala. Moram tako da kažem”, objasnila je srbijanska pjevačica i dodala da je ovu tajnu krila od svoje porodice.

“Znali su ljudi iz škole, ali moja mama to nije znala. Ni moj brat. Kad su čuli, baš su bili bijesni, ali to je bio neki klinački period. Ušla sam u tu baletsku školu i vidjela sam da su tamo sve mršavice sa ovolickim nogicama… Shvatila sam da ja nemam takvu građu, da šta god da pojedem to se vidi, jer takav mi je metabolizam”, zaključila je Teodora Džehverović.

Komentari

komentara