Magazin

Milan Popović u šoku: ZANEMARUJE LI SEVERINA SVOG SINA?

Napisao H. H.

Hrvatska pjevačica sa srbijanskom adresom Severina Vučković Kojić neće biti sa sinom Aleksandrom na njegov peti rođendan.

Naime, sa suprugom Igorom otputovala je u Ameriku u posjetu njegovoj sestri Nataši Kojić. Kako njena zaova zbog papira još ne može napuštati Ameriku, bračni par Kojić otišao joj je u posjetu. Zbog toga je Severina otkazala i nekoliko nastupa. Ipak, ranije će se morati vratiti jer je njen menadžer ugovorio dobre tezge pa joj se ne gube ti novci, piše “Expressmag“…

Tužna je što na rođendan sina neće biti s njim, ali će sigurno nakndano obilježiti taj bitan dan. Pjevačicin sin je sada kod njene majke, a vikend prije rođendana provest će sa ocem Milanom Popovićem.

S druge strane Popoviću nije jasno kako njegova bivša nije mogla organizovati povratak tako da bi bila sa sinom za njegov rođendan. Navodno joj je slao i poruke pitajući je da naprave zajedničku rođendansku zabavu, ali mu je ona samo odgovorila kako se ne može vratiti do tog datuma, te da će ona naknadno prirediti zabavu.

Inače, Severina i Igor su nedavno saslušani u službenim prostorijama UKP Beograd. Podjestimo, Milan je podnio tužbu protiv njih nakon što je Kebin sin ljetos na svom profilu objavio fotografiju njegovog maljoletnog na kojoj on ne nosi odjeću.

Igor u međuvremenu nije uklonio spornu fotografiju, što je samo dodatno pogoršalo cijeli slučaj. Pored toga, Popović je nedavno podnio prijavu i protiv Severine zbog zanemarivanja njihovog sina. Milan navodi sa se pjevačica navodno nije javljala kada je pokušavao da stupi u kontakt s njom, kako bi joj vratio Aleksandra u dogovoreno vrijeme.

Komentari

komentara