Magazin

JELENA KARLEUŠA GOSTOVALA NA AMERIČKOJ TELEVIZIJI PRED POČETAK VELIKE TURNEJE-VIDEO!

Napisao H. H.

Pop diva Jelena Karleuša nalazi se u Americi, gde večeras kreće sa velikom turnejom, a tim povodom gostovala je na američkoj televiziji FOX.

Popularna pop pevačica Jelena Karleuša gostovala je na američkoj televiziji FOX pred koncert koji će održati u Detroitu, koji je ujedno i njen prvi koncert na turneji po toj zemlji. Voditelj je Jelenu najavu kao internacinalnu pop zvezdu i nazvao je najvećom i najseksipilnijom srpskom zvezdom i uputio pregršt kompilmenata na račun naše pevačice. Pop diva je između ostalog pričala i o svojoj zemlji i narodu: – “Mi smo specifični, pomalo smo divlji, ali i prelepi. Pokušavamo da popravimo sliku o sebi, zato i šaljemo lepe plavuše u Ameriku. Imamo Novaka Đokovića, lepe žene i pokušavamo da zaboravimo posledice rata. Odrasla sam u ratno doba, zato su srpske žene ovako opasne“.

Pre gostovanja na američkoj televiziji i kanadska nacionalna televizija je ispratila dolazak srpske pevačice i napravila prilog o njenoj karijeri i privatnom životu,piše svetplus.com

Komentari

komentara