Magazin

Ceca otkrila tajnu dugu 24 godine: KOME JE PJESMA BILA NAMIJENJENA!

Napisao H. H.

Pošto je tad bio rat i on tog momenta nije mogao da pjeva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju

Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da riješi sve nedoumice o najvećim hitovima iz svoje bogate karijere. U intervjuu za Kurir Stars objasnila je da li je tačno da je pjevala prateći vokal misici Dajani i kumi Viki Miljković, ko je na njenim albumima to isto radio, da li je od koleginica maznula hitove „Vazduh koji dišem“ i „Da li to ljubav pravi od nas slabiće“…
No, odgovorila je i na pitanje vezano za hit pjesmu “Beograd” koju joj je svojevremeno napisao Dino Merlin – da li je tačno da je ova pjesma bila namijenjena njenoj koleginici Vesni Zmijanac?
– To zaista ne znam. Za mene je Dino Merlin namjenski uradio pjesmu „Zaboravi“ i kad mi je odsvirao tu numeru, rekao je da ima jednu prelijepu pjesmu koja je rađena za duet. Ali pošto je tad bio rat i on tog momenta nije mogao da pjeva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi je tu pesmu. Ja sam prebacila pjesmu koja je trebalo da bude duetska u solo izvođenje. To je cijela istina. I pjesmu „Žarila sam žar“ takođe je napisao Merlin. Imam tri njegove pjesme.
Time je Ceca razjasnila i dilemu koliko je koštao Merlinov hit, pojasnivši da je “Beograd” dobila na poklon, ali nije otkrila koliko su koštale druge dvije pjesme bh. autora.

Komentari

komentara