Magazin

VIKI SE POŽALILA POPOVIĆU: Spasi me od Marije!

Napisao H. H.

Marija Šerifović je nedavno za naš magazin izjavila kako nisu tačne priče da se sa Jelenom Karleušom urotila protiv Viki Miljković i da joj namjerno spletkari u „Grandu“. Istina, kazala je kako je Violeta često „izbaci iz takta“ pa onda malo burnije reagira.

Nedavno je Marija svoju kolegicu natjerala na plač da je Viki zamalo napustila snimanje emisije.

Kada je Miljković počela da komentira nekog takmičara, a po običaju to je uvijek opširno, Marija joj je kazala da malo skrati svoje izlaganje i da postaje dosadna. Viki je nastavila, ali i Marija koja joj je „upalada“ u riječi što je nasmijalo ostale članove žirija „Zvezde Granda“. Toliko su se smijali da je Viki zamalo počela plakati.

marija-fatmir

Ubrzo je zbog  njihovog prepucavanja prekinuto snimanje, a na pauzi je Miljković tražila od Marije da se malo kontrolira u svojim obraćanjima njoj. To je opet naljutilo Maru koja joj je kazala da će opet sve ponoviti u program te da se neće dobro provesti ako opet nastavi sa opširnim komentarima.

Viki je prišla i Saši Popoviću kojem je zamjerila što se smijao Marijinim komentarima sa ostalim članovima žirija i tražila od njega da je bar nekad zaštiti. Ali Popović joj je vrlo hladno rekao da se mora naviknuti na takav tok emisije te da je Šerifović u pravu kada je kritizira zbog njene opširnosti u komentarima.

Komentari

komentara