Magazin

Maja riješila da stavi tačku na nagađanja: Otkrila pravu istinu o svom imenu i vjeri!

Napisao H. H.

Od početka karijere Maje Berović vodi se polemika oko njenog pravog imena i vjeroispovijesti. Pjevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrije istinu.

Lijepu pjevačicu Maju Berović godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice iz ličnih razloga, piše Espreso.

Berovićeva je nedavno demantovala ove navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maja.

Sada je napokon, posle dosta nagađanja, pojasnila i koje je vjeroispovijesti.

Kako kaže, sada je vjernica, ali pravoslavne vjeroispovijesti, te je otkrila da se krajem prošlog mjeseca vjenčala na prelijepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su zamislili.

– Moje vjenčanje nije bilo baš tako kako kažu “tajno”. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem – započinje vlasnica hita “To me radi” za emisiju “Premijera”.

– Za Rodos sam se opredjelila zato što je on za mene jedno od ljepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se vjenčamo u pravoslavnoj crkvi – navodi sve popularnija pjevačica folk muzike.

Šta je sve imala da kaže pogledajte u snimku ispod od 9:51.

Komentari

komentara