Magazin

KARLEUŠA DALA ZADATAK DENISU KADRIĆU: Odbrusio joj je ŽESTOKO! Njegov odgovor je HIT!

Napisao H. H.

Denis Kadrić iz Slovenije šarmirao je članove žirija “Zvezda Granda“, a dobro se snašao u izzaovu koji mu je postavila Jelena Karleuša. Svi do jednog su se složili da je Denis bio bolji od svog rivala Dine Ramića. Dino je dobio dva glasa, a niko nije znao da su Denis i Dino rođaci.

“Za desetku! Denise bio si odličan!“ rekao je Aca Lukas prvi i dodao:

 

“Do sada mi se nijednom nisi dopao, ali sada si stvarno otpjevao boli glava. Vidi se da si vježbao. Sve pohvale“. Ana Bekuta je primijetila da se tamičar promijenio.

 

“Malo si se promangupirao… više nego što sam očekivala“ rekla je Ana a potom dodala da se šali. Denis je tada otkrio da je pjevao sa rođakom.

 

“Nisam opušten, pored mene pjeva moj rođak koji je moj tečić (od tetke brat). I zato nisam mogao da se opustim baš večeras“, otkrio je Kadrić.

 

“Nemam šta da dodam, bio si sjajan večeras. Bila bih zadovoljna kada bi ovako pjevao do kraja“, rekla je Marija Šerifović.  Jelena je pohvalila drugog takmičara, kako kaže da nije bio talentovan ne bi došao u drugi krug.

 

“Sticaj okolnosti da se nalaziš pored Denisa koji je jako specifičan. Jako mi se dopalo“, rekla je Karleuša, a potom pohvalila Denisa.

 

“Ti se meni jako dopadaš“, rekla je Jelena.

 

“Zanimljivije je kako ti ovdje komuniciraš sa nama. Ja tebe smatram veoma inteligentnim momkom“, dodala je JK i predložila da Denisu postavi par pitanja. Međutim, takmičar je odbrusio Karleuši.

 

“Nisam došao da odgovaram na ta neka glupa pitanja, ja nisam stručan za te odgovore, ja samo znam da pjevam“, bio je jasan Denis.

(Kurir)

Komentari

komentara