Magazin

Mnogi ovu trudnoću nazivaju "problematičnom" – Kraljevska beba narušit će više od hiljadu godina tradicije!

Napisao admin

Beba kraljevskog para o čijem se dolasku ovih dana piše u apsolutno svim britanskim i svjetskim medijima, biti će ujedno i prvi kraljevski nasljednik "bez staleža" u više od hiljadu godina monarhije.


Kate Middleton i princ William (foto: cure.ba)

I dok će dijete u svoje pretke ubrajati kraljice i kraljeve, na obiteljskom će mu se stablu naći i mnogi preci iz radničke klase. Naime, samo je vjenčanje u obitelj donijelo niz pitoresknih likova među kojima su striptizeta i ujak Gary koji je u medijima završio zahvaljujući brojnim tetovažama i šmrkanju kokaina.

Britanski su mediji povukli nekoliko zanimljivih paralela. Naime, u trenutku kada su Williamovi preci sjedili na tronu i učili se kraljevskom načinu života, preci Kate Middleton kopali su ugljen i ulazili u brakove sa stolarima. Međutim, mnogi su se složili kako njen brak s Williamom doslovno unosi novu krv u kraljevsku lozu.

Zahvaljujući Kate, plemenita loza kuće Windsor više nikad neće biti jednaka, a njena rodbina svakako će imati i više utjecaja na odgoj djeteta što stoljećima nije bio slučaj. Isto tako, mnogi taj “srednjestaleški” utjecaj vide kao pozitivnu stvar jer odgoj djeteta neće biti prepušten drugim ljudima (kao što je to bio slučaj kod princa Charlesa) već članovima obitelji koji će se samim tim uzdići na društvenoj ljestvici.

Valja spomenuti i da je ovaj razvoj situacije također odličan za Williama koji je napokon dobio ono što nikad nije imao u vlastitom domu – normalnu i stabilnu obitelj.

Medije trenutno ispunjavaju priče o akutnim jutarnjim mučninama Kate Middleton zbog kojih će u bolnici ostati nekoliko dana duže od planiranog, a iste mogu potrajati do rođenja djeteta što u određenim situacijama predstavlja mali rizik za majku i dijete pa mnogi ovu trudnoću već nazivaju “problematičnom”.

index.hr

Komentari

komentara