Magazin

Amra Halebić: Još nisam trudna!

Napisao H. H.

kako je Amra Halebić uplovila u mirnu luku i izrekla „da“ svom izabraniku Ademu Šehmujeviću sve se promijenilo. Ova rođena Konjičanka, kako reče, uživa u svakom danu provedenom s njim, a pored toga što joj svaki dan čini sretnijim velika joj je podrška i u karijeri, pa često joj daje i vjetar u leđa kada joj dođe da posustane.

Duet s Harisom

– Navikla sam se na život u braku i zaista mi je predivno. Svakoj ženi je potreban određeni period da se navikne na sve to i taj proces adaptacije sam na svu sreću prevazišla. Suprug me podržava u svemu – kazala je Amra i dodala da nisu tačne glasine da je u drugom stanju:

Te priče da sam trudna nisu tačne. Kada bude vrijeme i to će se desiti, naravno, kada dragi Bog odluči – istakla je Amra.

I na poslovnom planu cvjetaju joj ruže, uskoro će ukrstiti glas s bivšim takmičarem regionalnog takmičenja „Zvezde Granda“ Harisom Mračkićem.

Uskoro ću sve poštovaoce mog rada počastiti duetom. Haris je jako talentiran i jedva čekam da sve prezentiramo publici. On se već dugo bavi pjevanjem. Poslao mi je pjesmu, koja mi se jako dopala tako da sam odmah pristala na saradnju. On je rođen u Bosni, a trenutno živi u Beču –  kazala je pjevačica.

Za Amru u narednom periodu odmora nema. Kako reče, uslijedit će radni period…

– Slijede radni mjeseci gdje ću imati priliku da po prvi put zapjevam i u Turskoj na jednoj zabavi. To me raduje mnogo jer do sada nisam imala priliku pjevati tamo, što mi je bila želja.  Također, sam presretna i što ću ujedno moći i da obiđem prelijepi Istanbul. Iskoristit ću vrijeme za šetnju, ali i za šoping – kazala je ona i dodala,piše

„Slatke“ obaveze

– Taj nastup je krajem februara, zatim slijedi i nastup za Osmi mart koji slavim zajedno sa svojim fanovima u Tarčinu. S ponosom mogu kazati da ću prisustvovati i mnogim koncertima za mladu i mladoženju, te ću ih svojim repertoarom uveseljavati. Dakle, sve je u znaku posla i obaveza. Uvijek kažem, „slatkih“ obaveza jer volim svoj posao i ništa mi ne pričinjava teret – završava ona.

 

Komentari

komentara