Magazin

Masovna tuča i pucnjava na nastupu poznate pjevačice

Napisao H. H.

Scena koja se odigrala tokom vikenda ispred jedne poznate diskoteke u Bosni i Hercegovini, mogla je imati tragičan kraj da policijske snage nisu reagirale na vreijme, a u centru zbivanja bila je i novopečena pjevačica Stanija Dobrojević.

Ona je, kako otkriva izvor sa lica mjesta, bila i uzrok incidenta. Kako saznajemo, u toku nastupa Dobrojevićeve je došlo najprije do sukoba nekoliko mladića sa obezbjeđenjem, a nakon što su izbačeni iz lokala, tuča sa drugom grupom momaka nastavila se ispred diskoteke gdje je došlo do ispaljivanja nekoliko metaka, piše Kurir.

– Pukom srećom, ali i brzom reakcijom pripadnika unutrašnjih poslova, izbjegnuta je tragedija. Ono što se dogodilo bilo je kao da gledamo obračun nekih kriminalnih grupa na filmu. Sve je bilo fenomenalno. Stanija je nastupala i bilo je dosta ljudi u diskoteci, a onda je neka grupa mladića pokušala da se popne na binu kako bi prišli njoj. Naravno, obezbjeđenje ih je momentalno spriječilo i počela je svađa koja je kulminirala kada su momci izbačeni – priča izvor.

– Nastavili smo da se provodimo, međutim, neko je povikao da napolju pucaju i da se sklonimo, a to su čuli samo oni malo bliži vratima. Pokušali smo da izađemo i vidjeli smo grupu momaka kako se tuku, pa smo ostali u diskoteci, a nastup je i dalje trajao. Bilo je stvarno strašno. Tukli su se, a onda je neko zapucao, i čini mi se da je ispalio hice u vazduh. U istom trenutku su se začuli zvuci sirene i momci koji su se tukli počeli su da bježe. Policija je došla, a nas nekoliko je ispričalo šta se dogodilo. Dok smo čekali da svi izađu nakon nastupa, neko iz obezbjeđenja je rekao da su momci pošto-poto htjeli da dođu do Stanije jer je, navodno, poznaju. Tvrdili su, da će ona zbog ovoga što se dogodilo, htjeti što prije da “zapali” za Ameriku. U pojedninim trenucima bilo je strašno, mislili smo da će zapucati na nas. Sva sreća pa se sve brzo završilo – ispričala je uplašena djevojka koja nije željela da se njeno ime otkriva.

Hayat.ba

Komentari

komentara