Magazin

Da li je ovo previše? Skinula je ove hit pantalone i obukla izdanje koje su kritičari samo čekali!

Napisao H. H.

Posjetu Šinzoa Abea SAD obilježilo je njegovo rukovanje sa Donaldom Trumpom, ali i stil Melanie Trump. Japanski političar je sa suprugom Aki Abe, američkim predsjednikom i prvom damom prije dva dana doputovao na Floridu. Gospođa Trump je tom prilikom bila na visini zadatka, ali je juče u Trumpovom “Mar-a-Lago” odmaralištu koje su posjetili njih četvoro priredila pravo modno iznenađenje.

Možete da Melaniju kritikujete ili ne, da je podržavate ili osporavate, ali ona na poziciji prve dame promoviše sjajan stil, pravu kombinaciju klasične elegancije i modernih dizajnerskih rješenja, piše “Žena“…

Pantalone koje je nosila tokom ljeta na Floridu jedan su od najvećih zimskih hitova, a naočare koje vidimo na njoj čest su izbor i Viktorije Bekam, čije modele, takođe, nosi prva dama.

Za razliku od nje supruga japanskog premijera voli daleko klasičniji stil.

Fantastičnu modnu kombinaciju je Melanija predstavila tokom obilsaka Plam Biča u društvu supruge japanskog premijera. Bijelu haljinu koja prati liniju tijela uklopila je sa baletankama.

Gospođa Trump je apsolutno sigurna u svoj izgled i to je ovom prilikom jasno pokazala. Gospođa Abe je nosila suknju i košulju zanimljivog kroja i bila je formalnije odjevena od Melanije.

A iznenađenje koje nam je priredila Melanija izgleda ovako, crno sa čipkom. Elegantnija verzija haljine spavaćice, i to veoma zavodljiva, zablistala je na njoj.

Ponovo je Aki bila sklonija klasičnijem modnom rješenju. Ali moramo da se pitamo da li je ovo previše što vidimo na Melaniji.

Prva dama od početka mandata svog supruga otkriva da se ne boji da modno eksperimentiše i provocira. Moda je zasad njeno glavno polje akcije, ona je za Melaniju teren da pokaže sve što zna. Samo da u toj želji ne izgubi kontrolu.

Najvažniji zadatak koji ima jeste da uspostavi ravnotežu između protokola i pokazivanja svog modnog umijeća. Ove dvije stvari su nekada usaglašene, nekada jedna mora da prevagne. Na Melaniji je da to procijeni. A čini se zasad da prednost daje ovog drugom čak i na blagu štetu ovog prvog.

IVANKA I DALJE U SJENCI MELANIJE

Na Floridu je istog dana doputovala i Ivanka Trump sa suprugom Dažerdom Kušnerom i djecom. Bila je skladno odjevena, ali kćerki Donalda Trumpa ne polazi za rukom da modno zasjeni prvu damu.

Imajući u vidu njena prethodna modna izdanja možda ona to i ne želi.

Komentari

komentara