Magazin

Milan Popović otkrio je ko je žena s kojom čeka još jedno dijete: “23 su joj godine, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu”

Napisao H. H.

Milan Popović progovorio je o 23-godišnjoj Bojani, s kojom će u junu dobiti svoje drugo dete.

On se nada da će se do tada završiti njegov spor sa hrvatskom pevačicom Severinom, sa kojom se bori za starateljstvo nad njihovim petogodišnjim sinom Aleksandrom.

Kako bi pokazao koliko je ozbiljan u svojim nastojanjima da dobije ravnopravno starateljstvo nad svojim detetom, Milan Popović je nedavno postao Zagrepčanin. Dobio je, naime, boravišnu dozvolu na pet godina u hrvatskoj metropoli, piše hrvatski magazin “Gloria“, za koji je Popović otkrio nešto više o devojci sa kojom čeka drugo dete.

– Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu pre nešto više od dve godine. Studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 23 godine, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu. S njom nema svađe i prepiranja, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju da budu hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka, a to mi je važno – rekao je Popović.

Na pitanje da li je majku svog sina Aleksandra obavestio o tome da će dobiti drugo dete, odgovara:

– Pa mi ne komuniciramo ni o drugim bitnim stvarima oko deteta, a kamoli da je obaveštavam šta mi se događa u životu.

On je otkrio i da Severini mesečno plaća alimentaciju u iznosu od preko dve hiljade evra.

– Ja plaćam alimentaciju, 15.000 kuna mesečno. To je dvostruko veća alimentacija od najviše presuđene u Hrvatskoj, ali nije mi žao jer želim najbolje svom detetu. Bitno je da taj novac ide za potrebe našeg sina.

Komentari

komentara