Magazin

DARA PONOVO U CENTRU SE*S SKANDALA: Ukraden joj telefon! Ucjenjuju je golim fotkama!

Napisao H. H.

Pjevačicu Daru Bubamaru potjerao je maler u novoj godini, pa su joj prije nekoliko dana na nastupu ukrali mobilni telefon. To ne bi uzbudilo Daru da se u njemu ne nalaze brojni eksplicitni snimci, fotografije i poruke koje je razmjenjivala sa dečkom. Kako je telefon istog trenutka isključen, pjevačica je u panici jer se vrlo brzo našla na meti ucjenjivača.

Kako saznajemo, ona je danima van sebe jer je svjesna da materijal iz telefona može procuriti u javnost, što bi za nju bio potpuni fijasko.

 

“Sve se odigralo tokom njenog nastupa u Sloveniji 3. februara, kada je Dara gostovala u jednog tamnošnjoj diskoteci. Dok je trajao nastup, pjevačica je svoje stvari ostavila u jednoj kancelariji, gdje su bile i stvari njenih muzičara. Kako ima dva mobilna telefona, oba je stavila u džep torbe, kao što to obično čini, ali kada je uzela torbu, šokirala se. Istog trenutka je shvatila da joj nema mobilnog telefona, i to privatnog. Napravila je skandal, a kada su menadžeri vratili snimak na kamerama, vidjeli su da je nepoznati muškarac provalio u gardarober i istog trenutka se bacio na preturanje po Darinim stavarima. Lopov nije uzeo novac iz Darine tobre, niti bilo šta drugo, već je ciljano tražio njene mobilne telefone“, priča jedan od članova benda, koji se sa pjevačicom našao na nastupu.

 

“Organizatori su odmah zatvorili lokal i obezbjeđenje je provjeravalo da li je provalnik među publikom, ali ga nije bilo. Dara je priznala da je boli uho za telefon i to što ga je platila nekoliko stotina eura, već da se boji da sadržaj ne ispliva u javnost. Ona je plakala i baš se potresla, zato što joj još jedan takav skandal ne treba, i svjesna je da bi je svi osudili. Kroz jecaje je priznala da postoje njene golišave fotografije i snimci koje je slala Dušanu, kao i poruke u kojima su razmjenjivali nežnost dok su bili udaljeni. Molila je Boga da joj se lopov javi i dala bi gomilu novca samo da joj vrati telefon prije nego što sadržaj dospije u ruke medija“, objašnjava izvor.

 

Kako saznajemo, Dari se upravo dogodilo to da je na meti ucjenjivača, a kako se čitava stvar završila, željeli smo da čujemo od pjevačice.

 

“Tačno je da mi je nestao telefon i da nisam mogla da ga nađem. Ukrali su ga, kao što može da se desi svakom, ali šta da radim. Trenutno ne mogu tu ništa da promijenim. Što se tiče vašeg pitanja za fotografije i da li me neko ucjenjuje, ne bih to da komentarišem. Potrudiću se zaštitim svoju privatnost koliko god mogu i nadam se da ću u tome uspjeti“, bilo je sve što Dara rekla.

(Alo.rs)

Komentari

komentara